Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuk__

OKROPNA CERA!

Polecane posty

Gość Anuk__

Szukam pomocy ;( mam okropną cerę już kilka lat. Mam 19 lat. Żadnej poprawy ;( mam mnóstwo wyprysków na czole i brodzie, na szczęście tylko tam, ale i tak to mój koszmar. Na szczęście też nie są ropiejące. Marzę o gładkiej cerze. Moja cera w dodatku ma zadatki na zaczerwienienia :( Próbowałam wszystkiego. Od szarego mydła, nacierania mlekiem, odpowiedniej diety, zwykłych kremów z apteki bez recepty, po kosmetyki, toniki typu garnier, aż do dermatologa i jego kremów, stosuję też hormony (tabletki anty) i po prostu NIC! ;( Bez podkładu, szczególnie rano, wyglądam strasznie. Zaczerwieniona, wszystko mega widoczne i ciągle wyskakuje coś nowego ;(. JUZ NIE WIEM JAK SOBIE Z TYM RADZIĆ! Moja skóra szybko się przyzwyczaja do kremów itd i to, co z początku dawało jakieś efekty, po kilku tygodniach było tak samo albo gorzej :( TO MÓJ KOSZMAR! ;(

Gość Martyna ahahaihsid
uzywalas brevoxylu albo benzacne??

nie probowalas wszytskiego - uzywalas kosmetykow, a powinnas lekow - idz do dobrego dermatologa i wylecz bo teraz to tylko zaleczasz sie na jakis czas

Gość fatiszka 868686
spróbuj wytrysków na twarz

Gość Anuk__
Problem w tym, że nie mieszkam w dużym mieście. I mam tylko jednego dermatologa. Który nawet nie spojrzał na moją twarz tylko od razu coś tam przepisał, co pomogło na chwilę ;(. Nie próbowałam leków wymienionych wyżej, co ktoś napisał.

Gość etfeh
spróbuj brevoxylu tak jak Ci ktoś wyżej napisał

Gość Anuk__
brevoxyl jest bez recepty?

Gość Anuk__
potem dermatolog wstał zza biurka, a spod fartucha wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość Anuk__
przez to boję się że jestem w ciązy :(

Gość kup sobie kwas migdałowy i sal
icylowy na na mazidłach, mi pomoglo a też juz byłam w fatalnym stanie :)

Gość Martyna ahahaihsid
brevoxyl albo benzacne! benzacne jest tanszy ok 11 zł. brevoxyl 20 zł. nie sa na recepte. mi pomagaja chociaz nigdy nie mialam az takich problemów, czasem przed okresem mi wyskoczy jakis syfek to dwa razy posamruje i nie mam nic

Gość 12345u473490
moja kolezanka tezma taka twarz jak ty opis sie zgadza i poszla do dobrego dermatologa tez dojezdzala zmalego miasta i ejst mega zadowolona po kilku miesiacach ma normalna twarz

Gość to ja wlasnie ja
maseczka z drozdzy, mydlo protex do mycia, niewysuszaj nadmiernie cery i nie wyciskaj pryszczy, pij duzo wody, jedz warzywa i owoce, super na cere sa tabletki ze skrzypem i drozdzami piwnymi Humavit

Gość szeheryzada
też mam taką cerę, wiem co czujesz, bez podkladu ani rusz, a nienawidzę rano go nakladac :( Mam 20 lat