Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaasas

microgynon

Polecane posty

Gość Aniaasas

Dostałam dziś krwawienia i wziełam pierwszą tabletkę o 13:00 . Czy mogę jutro przesunąc godzine brania tabletki na 11:00 i potem brac juz o tej godzinie? Czy antykoncepcja bedzie działac?

tak, takie wahania paregodzinne nie mają w ogóle znaczenia, tabletki trzeba brać o tej samej porze, nie koniecznie co do godziny

Gość alli mc billl
ja po tym strasznie przytyłam :O

Gość ))))))haneczka((((((((
Ja też.Woda mi się zatrzymywała w organizmie.Uważaj na nie.

Gość muszka mała
Ja w ogóle mam takie jazdy po tym, że strach... Od pierwszej tabletki miałam mdłości i biegunkę oraz bóle głowy. Na szczęście po kilku dniach biegunka ustała, natomiast pozostałe dolegliwości są nadal. W połowie opakowania dostałam krwawienia [nawet nie plamienia, to było cos jak 1/3 obfitego okresu, musiałam nawet podpaskę zakładać!], zrobiłam się senna, oraz chyba coś mi się z pęcherzem zrobiło. Istny koszmar, po tym jednym opakowaniu na pewno przestane brać, zwłaszcza, że dopiero co schudłam 7 kg. Nie mam zamiaru znów przytyć...

Polecam inszą metodę niz tablety. Sama brałam przez 10 lat. Teraz odstawiłam to tragedia. Przytyłam 6 kg, twarz w wypryskach jakich nie miałam w okresie dojrzewania i wogóle do d... Pozatym jak miałaś biegunkę to radzę się zabezpieczyć, bo silna może osłabić działanie tabsów.

Gość muszka mała
Biegunke miałam dopiero na drugi dzień i niezbyt mocną, ale fest denerwującą [cały dzien mi bulgotało w brzuchu jak bylam w pracy]. Teraz z kolei czuję jakby spuchnięta macicę i bóle jajników, no po prostu cos okropnego! To definitywnie ostatnie opakowanie tego świństwa.