Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saszka2

wkurzanie mnie mąż

Polecane posty

Gość saszka2

boze jak on mnie denerwuje taka chela ,wiecznie narzeka wiecznie kasy nie mamy bo tak sie stara o podwyzke. jestesmy juz bardzo dlugo razem i jeszcze nigdy nie bylismy na wczasach razem .chuj mnie strzela z zazdrosci bo jego mlodszy brat sponsoruje swoja laske i co chwile gdzies jezdza dodam ze pracowali w tej samej firmie tylko on dorabial jeszcze a ten moj pozal sie boze facet jest do dupy jestem mloda tez chce wychodzic ,podrozowac a nie kurwa w domu siedziec i pierdziec w stolek!

Gość do specjalistów weterynarii
Zmień faceta lub sam idz do roboty- widziały gały co brały

Gość taka sobieeee
widziały gały co brały. trzeba było wziąc braciszka :p ale chyba go kochasz skoro jestescie razem.

Gość Martyna ahahaihsid
popieram osobe wyzej

Oj ja znam takie panienki... już jedną mieliśmy taką w rodzinie.. Przed ślubem goniła za chłopakiem jak popierniczona, a po ślubie mu powiedziała że jest nie zaradny, bo budował dom żeby miała gdzie mieszkać, a jej się chciało wakacji itp. Więc jakieś 3 lata po ślubie puściła się z jego szefem..dzisiaj ma 2 dzieci każde z inny facetem... A do pracy nie poszała ...Żyje z alimentów...

Gość saszka2
pierdole takie zycie nie jestem z nim szczesliwa poprostu czuje ze sie wypalam w srodku nie moge tak zyc z takim nieudacznikiem

Gość saszka2
a co do pracy to pracyje studiuje i wychowuje dziecko!

Gość saszka2
my nie budujemy domu bo mam mieszkanie ja nie on! a i nigdy na nim nie zerowalam jak chodzilismy na randki to placilam za siebie

Gość saszka2
chce wychodzic z domu ,nie martwic sie o kase wydawac ja kurwa mać

To się z nim rozstań zacznij żyć na własne konto, jeżeli szukasz wygodnego życia, podróży, wakacji, wypadów na miasto na zakupy , kolacje itp. Matce z dzieckiem trudniej znaleźć faceta wolnego, z kasą , bez zobowiązań, ambitnego i jeszcze sponsorującego taką lalę jak TY... Jak jesteś ładna, młoda i zadbana to może ci się coś jeszcze trafić... Ty jesteś za bardzo nastawiona materialistycznie a to się od razu wyczuwa. Takiej kobiety nie szukają faceci którzy chcą sobie życie ułożyć, bo wiadomo że będą kłopoty z Tobą.

A po co wyszłaś za mąż ? Nie widziałaś tego przed ślubem ?

Gość saszka2
widzialam , ale nigdy jakos na kasie mi nie zalezalo wazne zebylismy razem teraz zmienilo sie moze dlatego ze co chwile slysze my bylismy tu itam a ty co dalej nic ,dziwnie sie czuje . wazna jest dla mnie rodzina,ale tez chcialabym cos czeprac z zycia a nie tylko praca ,studia dom