Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirtualnaniestety

co wiecie o Anecie Krawczyk?

Polecane posty

oto co jest o niej na wiki, a PRZYSIĘGŁABYM , ze jeszcze w niedzielę czy kiedyś pisało, że DWUKROTNIE rozwiedziona. No to 1 rozwód czy 2 rozwody. Kto jest ojcem jej dziecka? Zobaczcie - Lepper się powiesił. Czemu? Co oni badają? Tam jest JEDNO KURESTWO i tyle. Zobaczcie - weżcie i napiszcie w tych gazetach z tym sensem coś o tej Krawczyk - dla normalnego człowieka, żeby zajarzył Z KIM ONA MA TE DZIECI - zwłaszcza trzecie. Czy z Łyżwińskim? Czy ten człowiek nie ma honoru? Jego kumpel nie żyje. Dziecko ma ile lat teraz. Przestańcie :( http://pl.wikipedia.org/wiki/Aneta_Krawczyk

Gość ptasiek nastroszony
prawdopodobnie kobieta

No dobrze ale zobacz - kobieta - niesamowite - to WRAŻLIWA tak? Niech się wypowie w mediach. Kobieta... co to znaczy? Niech powie cos - on umarł - ona żyje. No wiesz - w końcu z nim współżyła, nie? Dlaczego nic nie powie. Podał jej oksytocynę? Kiedy?

No to on sie powiesił moim zdaniem dlatego, że ZDANIEM SĄDU podał Anecie Krawczyk oksytocynę tak by mogła poronić ale co z tym dzieckiem? Bo kto TERAZ powinien siedzieć? Pisze ewidentnie że dziecko nie było jego wg tych co przeprowadzali badania genetyczne. No to czyje jest to dziecko? 3,5 roku - kiedy? Co wy sobie myślicie, że ludzie to kretyni? No cóz... to myślcie sobie tak dalej i tyle :( POWODZENIA :(

Gość ptasiek nastroszony
ciekawe , że za tak "kryminalny czyn" P.Lepper nie poszedł do pierdla na długie lata a i Anetka ucichła. a immunitetu przecie dawno już nie miał.... w dniu dzisiejszym po burzliwej naradzie sąd w Koszalinie postanowił zakończyć śleedztwo ws .afery gruntowej. hahahahahaha .

Ta afera gruntowa to nie wiem - zaraz sobie to przejrzę, ale moim zdaniem chodziło o to, że w sumie miał siedzieć za tę Krawczyk bo za to to by go tam nie wsadzili, ale ta Krawczyk to jakaś bestia i za tę oksytocynę, której mu NIKT NIE UDOWODNIŁ przegrał. I wszyscy tego chcieli żeby on to przegrał bo mieli mu powiedzieć, że miała mieć ŚWIADKÓW wiecie, że jej to podawał. Bo na takie zarzuty to trzeba mieć ŚWIADKA. I po niej. A on tylko dowód i dowód i przegrał. Jak ja. A afera gruntowa to sprawdzę, ale w sumie o co chodzi? Bo największa afera gruntowa JAK DLA MNIE to dopłaty UE do hektara dla polskich rolników - i to pewnie dzięki Lepperowi jest i za to miał iść siedzieć NIBY ale on uważał, że za OKSYTOCYNĘ. A to? To był jego SUKCES. I tyle :( A nie był? Umiecie to udowodnić? Ja uważam , że to był jego sukces.

Gość nfgjgjkfgfgjdjgfdk
Aneta Krawczyk? Zwykła kurwa, bez honoru, która poleciała na pieniądze i tyle. Ten cyrk jaki urządziła, po prostu "Jeden z dziesięciu"... nie ma wstydu szmata jedna

Wiecie co bym zrobiła jakbym wiedziała jakiego mam ojca? Dałabym dupy księdzowi i nigdy by mi rady nie dał. Ale tego bym nie wymyśliła wiecie. 1 dziecko by starczyło i po nim. Musiałby sie poddawać, a ja? Małzenstwo - bez sensu. Taki zbokol ja nie mogę. No ale... tak muszę siedzieć cicho i jak mi przywali to na policję i tyle. Że siedzę w chałupie i nic nie robię. A ogólnie? Jakie ja miałam szanse w Polsce? Po prostu miałam wyjechać - i tak myślałam , ale nic nie wyszło i tyle. Jedyny zarzut dla mnie - przykro mi bardzo :(

Wiecie coś powinna powiedzieć w mediach i wszyscy wyglądacie, a tak? Jak banda kurwiszonów bez mózgu - no sorry. A nie jest tak? I tyle :(

Dziennikarze powinni po nia polecieć i gdzies miał być wywiad. Czy powinien byc - z dystansu, co o tym sądzić pani Krawczyk i tyle. W sumie - po co jej 2 dzieci. Jedno by jej starczyło. 2 dzieci i tyle :( Jak ona nic nie powie w mediach to przecież gorzej niż kurwy wyglądacie. A podobno ja jestem najgorsza - się popatrzcie na siebie smoki wawelskie. Ja jestem NIEWINNA. Przy was jeszcze... :( ps. jedynie, że księdza nie wymyśliłam NA DZIECI bo zawsze znałam od DUCHA ŚWIĘTEGO księży, a od Maryji nigdy. I dlatego mi sie ksiądz z dziećmi nie kojarzył tylko z karierą i tyle. A poza tym co ja wiedziałam o sobie i tyle :( Bo wiecie 11 lat mam kredyt na mieszkanie i o rodzinie słyszeć nie chcę - wybaczcie. Gdzieś po cichu i normalne życie. Bo przecież ja jestem tak przez nich pojebana że to sie opisać nie da. No ale praca jaka? W biurze poselskim, tak? Dobre sobie :(

Gość mozIllIa fireffox
wiem o niej tylko tyle ze nie wie kim sa ojcowie jej dzieci.

Wiecie w normalnym kraju, w normalnym państwie ona jest na I stronach gazet. I tyle. No to była ta afera seksualna czy nie. Bo to było w mediach i to każdy wie, że Lepper się tak wykończył. Ale no to ciągnie się to w gazetach i tyle. Ostatnio była gruntowa się dowiem - no dobrze, ale człowiek nie zyje - NIE ŻYJE - więc wszystko sie bierze. A która afera była ważniejsza GDY ŻYŁ? Afera seksualna i tyle.

Wiecie z trójką dzieci ten caly Lepper BIEDNY miał ją zwyzywać od LESBIJ, że z 3 dzieci nie mieć męża to skandal i OLAĆ wiecie. Miał 3 wnuków. Jak on wygląda? COŚ STRASZNEGO. I przez kogo to. Normalna żona i wiecie nie ma czegoś takiego. I wiecie - jeśli widzicie głupie małzeństwo to się nie daje kogoś tak wysoko bo to nie ma sensu. Albo się nie pisze w gazetach - wyszedł, nie wrócił i tyle. Co wy robicie? Dzieci? Co wy wyprawiacie? Rjebjata? :(

I wiecie Bill Clinton jedynie tutaj nie rokował. Choć za daleko zaszedł. On też powiedzą i że miał siedzieć. No to z niego się śmiałam w 2001 roku, a resztę miałam w dupie i tyle mnie polityka obchodzi. Na wybory nie chodzę. Tego szmaciarza tu niepalącego wypalam. Pieprzy jak potłuczony. Jak po aferze pijackiej i tyle. A reszta bez sensu i koniec. Szkoły se poprawcie. DAREMNE macie te szkoły. Ja sie cieszę że już nie uczę. Ja to tylko egzamin wiecie - egzamin to ja. Ale to gimnazjum to tam nie mój pomysł NA PEWNO. Ja to system egzaminów i przygotowania do egzaminów i tyle. To jestem ja, ale ile lat to nie ja i tyle. Tylko że egzamin dobry i że ma się liczyć i tyle. I oceny też - czyli po prostu porządna lekcja. Bo za co ja wyleciałam z tej szkoły? Za to. Za oceny po prostu i za egzaminy. Że oceny i egzaminy mają się liczyć i z nienawiści jeden mi się powiesił, że nie - po maturze z angielskiego , którą uważał, że oblał, a nieprawda. I tyle :( No na kogoś musiał zwalić. Bo żeby ją oblał - nie oblał. A przecież co - poprawić nie mógł? Przestańcie :(

To jest wikipedia: ============================================== Na ławie oskarżonych zasiadła ze Stanisławem Łyżwińskim i Waldemarem Borczykiem. Proces w tej sprawie rozpoczął się w marcu 2009. W czerwcu 2011 Sąd Rejonowy w Tomaszowie Mazowieckim skazał ją w tej sprawie na karę 6 miesięcy pozbawienia wolności z warunkowym zawieszeniem jej wykonania na okres próby 2 lat. W 2009 nie przyjęła mandatu radnej sejmiku łódzkiego, który przypadł jej po skazaniu Popeckiego prawomocnym wyrokiem sądowym. =============================================== Ona się na nim ZA TO zemściła. W końcu miała 2 dzieci z KSIĘDZEM, żadna kurwa i tak sie zemściła. I pojechał chyba wiecie odebrać ten order Brygidy Szwedzkiej i ona tylko na to czekała... i po nim. A nawet jeśli to było wcześniej TO TAK GO WYKOŃCZYŁA - bo mu mówili chyba, ze ma dzieci w brygidkach - nie z księdzem - śmiała się w duchu Aneta Krawczyk i po tobie żmijo bo rzeczywiście był czysty, tylko rodzina... a tymczasem... :( AFERA GRUNTOWA - kto to wymyślił i czemu? PO CO?

czy Aneta krawczyk bedzie siedzieć w pierdlu - tylko tyle mnie interesuje. Po co ta afera gruntowa. Wystarczy Krawczyk i tyle. Żeby mu unię odebrac - żeby ich unia tymi dopłatami nie zniszczyła. I myślał poprawnie - wszystko przez tę kurwę, ale ja zwyzywał i wszystko. NIE. I wszyscy po jej stronie i tak sie powiesił i tyle :( Bo co tu mowić? prawdę i tyle :( I koniec :(

Dajcie spokój, przecież ten topełe napisała ta jebnięta owca. Ona jest chora psychicznie i pierdoli od rzeczy. Do tego wtóruje jej ten sfrustrowany żyd, ptasiek.

No to zobaczcie czemu sie powiesił - ten ksiądz co miał dziecko z jego babą i ten drugi co miał dzieci z Anetą Krawczyk na pewno się znali i kochali i teraz ten Tymochowicz - on to wiedział i tym na niego. Ale badania genetyczne wykazały, że Lepper nie jest ojcem dziecka Anety Krawczyk. WYOBRAŹCIE sobie, że on został potępiony przez KK, że podawał Anecie Krawczyk OKSYTOCYNĘ w roku 2001. Ale przecież on jej wtedy w ogóle chyba nie znał czy co? Czy jak? Niezłe , naprawdę. O co tym księżom chodziło? Żeby nie wyszło, że popierają aborcję. No ja sobie to muszę jeszcze doczytać wiecie - jak długo to ten Lepper znał tę Krawczyk i dziecko wiecie chyba trzecie myśleli, że z weterynarzem i CHYBA to se księża postanowili WYNIUCHAĆ czy to nie jest z weterynarzem dziecko przypadkiem bo takie jakieś INNE niż te dwoje. Czyli ten ksiądz co te dzieci zrobił chciał se to sprawdzić z kim ona ma to dziecko bo załował że takiej kurwie dziecko zrobił i to dwoje ma z 1 księdzem bo było Ok i tyle. A tu 3 dziecko, afera polityczna. No tego sie nie spodziewał. Myślał, że o pracę poszło. Dziecko na pracę i tyle.

Gość Kolekcjoner dzieci
owieczkaboza - wypierdalaj!!!!!!!!

No a kim jest żona Andrzeja Leppera? Czy jest to jakaś wielka enigma? Pasuje że była to Ania Shirley - i że wiedziała ze była Rosjanką - no tak ją pomawiali i ze się powiesiła na krowim łancuchu i pewnie jak byli narzeczonymi to mu to mówiła, a on może mówił jej że na jej miejscu zrobiłby to samo i tak bezmyślnie z tego sie powiesił. I wiedziała, że bez wypłaty została ta Ania Shirley i że w książce są same bzdury i tak myślał, że na dzieci sie chciała hajtnąć, a ona tylko zmiana nazwiska i koniec wiecie. I on tak bezmyślnie żył i tak se go ta Ania Shirley wciągnęła tym krowim łańcuchem żeby był poetą polskim kiedyś i tyle. Bo w sumie nim był, a wszyscy myślą teraz, że od bydła mu się to zrobiło. To by się na krowim łańcuchu powiesił. Zrobiło mu się to od Ani Shirley i tyle. Bo nie pasuje że jego żona Ania Shirley? A nie katechetka szkolna? Bo co dzieci takie uczone - ostatnie z księdzem? Eeee nie dajcie się ogłupić i tyle. Ania Shirley katechetka to zawsze gdzieś jest samobójstwo i tyle :( Nie wolno tym żyć i koniec. Jak ta żona go nie żałuje to do piekła. A żałuje? Ania Shirley - on to miał wiedzieć i przez to oszalał i tyle. I wiecie co on taki jakiś bydlaty - to tu taki wiecie picuś glancuś, a tu kurde nic nie pasuje i tyle. Poeta to miał być. No to więcej romansów - niemoralny i koniec. I w sumie taki powinien być, a teraz jest na pewno, że od dziecka się znali i tyle mądrego zrobili. Chyba taka historia to jest. Że sie miał z nią rozwieść albo pieprznąć bo widać że wszystko przez żonę - od bydła powieszenie bo te zwierzęta też takie, a reszta to żona ale z czego to nie wiedzą. Ale tak by im to wyglądało. Coś tam z żoną i tyle. A co napiszą to ich sprawa. ? I co wy na to? :(

Gość kusikusi
Owca zapomniala wziasc leki :(

Ona wiecie poszła katechezy uczyć ta żona Leppera - nauczycielka - to nie miał matury i tyle. A ona miała i poszła katechezować NA PEWNO żeby dzieci miały święty spokój, a w sumie niewierząca, ateistka i tyle. A on wierzący - jedynie, że księdzem nie został bo nie miał matury. Czemu on tej matury nie miał - bo się z niego smiali, że Polskę poprawiał i po co mu studia wiecie. Coś takiego. No to nie - no to nie będzie studiów i matury też bo studia nie. A dzieci niech se robią co chcą. I widzicie - jak ta Aneta Krawczyk go odgadła. Ale on jej nie odgadł. I nigdy nic złego na nią nie powiedział. ZBOCZONA - mieli mu pomóc , że lesba. Dziecka z nią nie miał , a przecież badania genetyczne były. Jaki ten KK jest wiecie. Nikt mu nie pomógł. Jak mnie :(

To jest , żeby nie było, że psycholog kliniczny to od niego. Najwyżej następna katechetka. I on chyba tej żonie to mówił - to liceum i teologia. Nie psychologia kliniczna. I może być tylko sie wydać. 21 to tam nie tragedia bo wiecie ojca zasypia i w dupie go mają. W ogóle go nie było. Takim to dobrze... też bym tak chciała...

Gość ja wiem o niej tyle, że jest
dziwką nad dziwkami, żeby nie wiedzieć z kim ma się dziecko!!! Taka suuuka ! I to jest najbardziej wiarygodna pokrzywdzona, tfu z tą zdzirą!

I wiecie NA pEWNO - 3 dziecko I SIE ZACZEŁO wiecie - co z tym dzieckiem- jemu pasowała teologia i tyle. I katechetka po matce. Matka katechetka ktoś dalej i tyle. Nie miał racji? Psychologia kliniczna. I wiecie - tym 2 dzieciom pomoże na pewno i one mają ojca a ta 3 nie bo wiecie w sumie te badania genetyczne to jej pomagał i wszystko, a tym dzieckiem przegrał. A dwoje dzieci? W SUMIE - 1 dziecko I TO SAMO słuchajcie i 3 wnuków - nie pasuje? Tylko to pasuje i tyle :( No można mu współczuć - nie tylko jemu i tyle. Dlaczego nie teologia - wiecie - jakaś tam wyższa szkoła czy coś? Na pewno tak chciał. I tym 3 dzieckiem wiecie go wykończyli. Albo ta synowa miała na 2 dziecku poprzestać - za jakiś czas jak ktoraś się córka by wydała i tyle. Ale chyba ona najgorsza - ona właśnie że katechetka matka i wiecie nawet córki katechetki no to teraz jej zostaje 4 dziecko bo wiecie - 3 dzieci też takie - co ona robi i tak dalej. Pomaga męzowi w gospodarstwie BO JEST CHORY. Ja pierdolę - tyle mam do napisania. No to już nie zrobi 4 dziecka i tyle :( Zalezy na co choruje i tyle :( A tyle im został i uśmiech SZERYFA i tyle. Bo to był ich szeryf i im sie powiesił i tyle :(

Niezła jest ta Aneta, nie? :( On jej zdaniem miał być wójtem I TO WSZYSTKO. Koniec. Bo wiecie - kim on jest w tej Polsce bo tu nie jest - był ministrem rolnictwa i tyle. I zdaniem Krawczyk on powyżej wójta nie powinien zajść. Zobaczcie. O co tu chodzi? Dlaczego tak. Bo ANETA KRAWCZYK MIAŁA NASTĘPCĘ LEPPERA. I chyba ojciec jej się powiesił, 2 dzieci nie wiadomo z kim, ta Ania Shirley - takie samobójstwo bez listu, bez niczego. I ten następca jest STĄD gdzie ja mieszkam. I jest ojciec 3 dzieci - najwyżej skończy jak Lepper i tyle. Dadzą go na ministra w następnym rządzie. I będzie ministrem. Ale on nie był ministrantem. A jego siostra słuchajcie zakonnica ostatnio jechała w parku z wózkiem. Zakonnica z wózkiem. I mieli 3 dzieci, ale na zdjęciach jest dwoje. Co się stało z 1 dzieckiem? No cóz... dojdę do tego i tyle. Czemu na zdjęciach jest 2 dzieci, ostatniego nie ma, a jest troje dzieci zapisanych i teraz co? Gdzie jest 3 dziecko? Cisza. Cisza jak przed 1 września 1939. No bo na zdjęciach 3 dzieci powinien mieć. Chyba tak to jest. Widziałam że jeżdził z wózkiem ale to dawno temu - głeboki wózek to CO NAJMNIEJ rok temu o ile. Bo mi się to miesza wiecie. I czemu ta siostra jechała z wózkiem??? Nic z tego nie rozumiem ale ja się wszystkiego dowiem. Bloga nie pisze sam, piszą mu stronę w necie. Co on robi sam? 4 dziecko. Pasuje 4 dziecko. ???

Pasuje , ze to dziecko nie jest jego. A czyje? Mam pewną teorię. Ale jeszcze jedna sprawa jest - Aneta Krawczyk powinna NIEBAWEM ZAJŚĆ. I mieć 4 dziecko. jak ta kuzynka Jani. Czy to sie stanie? Musimy śledzić MEDIA. Czy Aneta Krawczyk zajdzie poraz czwarty? ????

On jej BYĆ MOŻE wiecie ten Lepper tej Krawczyk podał tę oksytocynę ale po to, żeby SZYBCIEJ WYWOŁAĆ poród - a lekarz jakiś jej powiedział SŁUSZNIE, ze ta oksytocyna podana wcześnie wywołuje poronienie. Przemieszała daty - podał w 2001 i tyle. Żeby nikt się jej nie czepiał. I mieli się zapytać tylko o jedno - a skąd sie to państwo wtedy niby znali? I tyle. A on jej podał tę oksytocynę ale przed porodem dziecka, żeby szybciej wywołać ten poród bo chyba w ciąży chciał przeprowadzić badania genetyczne jej wiecie, a tu nic - nie dali mu PO PORODZIE. I wyszło, że ...nie jego. TAK WYSZŁO na papierze i on uważał że nie jego. I tyle. A chyba jego w takim razie i wszyscy się ze mnie śmieją, że jego, no ale 3 córka nie jego. to ma 3 dzieci i uznane SWOJE rozmnazanie , a żona niech se robi co chce. Dziecko następne. Choć tez ma 3 ale jak i tyle. No to wiecie... hmmm ... co by wam tu napisać - tyle w zasadzie, nie? Podał jej oksytocynę, żeby wywołać skurcze, ona była za głupia, ale datę zmieniła i po nim i co może Aneta Krawczyk bo to jest takie pytanie. Czy może ona uczyć w szkole? Jak uważacie? I to w zasadzie tyle :(

Wiecie dlaczego wyszło, że to nie jego dziecko? Żeby się nikt nie pytał czyje są pozostałe dzieci i DLATEGO ona zmieniła datę i zrobili AFERĘ GRUNTOWĄ żeby sie ue do nich nie dobrała za dopłaty do gruntu i tyle. No i nikt się nie zapytał CZY ONI SIE ZNALI W 2001 roku kiedy jej tę oksytocynę podawał. A dla niego seks to było rozmnażanie, wiedzieli to wszyscy i OLAŁ wszystko jak wyszło że nie jego dziecko NA PAPIERZE. Ale to mogła być pomyłka, przecież badacze mogli sie pomylić. Na dziecku mu nie zależało wcale. W ogóle. I NA NIEGO cały KK. Wy jesteście pojeby ja nie mogę i tyle :( no ale takie życie w jebanej na łeb Polsce. Może gdzie indziej to samo, ale wiecie takie coś... a ta Krawczyk jedynie, ze w szkole nie uczy. Weżcie i zróbcie ją katechetką szkolną to jeszcze coś zrozumiem a tak to nie wiem. Ja pierdolę - tyle mam do napisania. Bo co mam do napisania - tyle :(