Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirtualnaniestety

co wiecie o Anecie Krawczyk?

Polecane posty

I wiecie - tyle wam powiem jako BIOLOG , ze ten korwim Mikke też w tym maczał palce i po co on tam jest wiecie - badania genetyczne trzyma wszystkim i tyle. tak uważam - po cichu. I wiedział, że sie cieszył Lepper że nie jego. A oni chyba PO CICHU przebadali w szkole córkę i wiedzieli że córka nie jest jego. i tyle. A to było jego dziecko - i takie rzeczy robi wasz WIELKI POLITYK KORWIN MIKKE - dzieci łapią w szkole, robi im badania czyi są i to jest wasza polityka. Ja pierdole :( Przynajmniej rozumiem czemu łazi z tą MUCHĄ pod szyją. W końcu też jestem biologiem, nie? Ale takie rzeczy. I tak świnią i tak go zabili bo dziecko było jego. No wiecie - nieżle sobie wymyślił. On sie nią lansował? No dalszych szczegółów na razie nie znam. Ale moze będe wiedzieć. Niech was prowadzi wszystkich Karol Kot, ale pożyjemy zobaczymy i tyle :(

Wiecie czyje to jest dziecko - weterynarza napisałam, ale chyba tego leppera wiecie lecz skąd miała nasienie ta pani? Od żony chyba dostała czy coś tam - ta żona musiała badania mu zlecić i wszyscy na niego i tyle. I chyba córka miała zajęcia, że badali czyi są i miał dać nasienie. I dał. i wyszło że dziecko jest jego - na papierze powiedziała ta żona w myślałach i z niego LAŁA. Tak jak tamto. I był koniec. I wiedział że przez to przegrał i tyle. I on sie miał zapytać tylko jedno - ile te badania kosztują. Jeszcze mógł ślinę dać i tyle. I tak z niego lali, że wiecie - dziecko na papierze jego to jego,a nie to nie jego. Takie głupki tam siedzą i nami rządzą widzicie. I jak się tu nie nawrócić i pokutować już dziś. Bo tylko to ma sens i tyle. Bo Aneta Krawczyk źle sie czuła w ciąży i nie pozwolili bez sensu przeprowadzać badan genetycznych bo to jest zawsze uszczerbek dla zdrowia. I wiecie - on dał to nasienie i wiecie - w sumie ona się chyba zapłodniła ta Krawczyk tym nasieniem jego - jak ta Lewiński. Ogrywali chyba tą Lewinski bo po co mi to - bo to przeze mnie. Bo tak... bo Lord Jim był w USA. Dlatego dziecko nie jego a jego i powiedziała że romans a to ta żona z tą córką tak zrobiły. Bo wiecie oni są przy zwierzętach - wszystko sztuczne zapłodnienie, dał to nasienie i ta Krawczyk PRZEZ KOŚCIÓŁ KATOLICKI ma dziecko ze sztucznego zapłodnienia. Ja nie mogę - ale cyrki :((( Z Lepperem. Szok. Dał do badań genetycznych a ona sie zapłodniła. Nie mogę :( Coś strasznego :(

I wiecie ta jego żona zamiast go żałować że to tamto, to na niego, że po chuja sie urodził i tyle jak tylko tyle sobą prezentował. taka jest ta żona :( Niezła :( cdn soon. :(

Wiecie - sorry za to słownictwo, ale oprócz tego nie zarzucicie mi niczego. To było dziecko Leppera ze ...sztucznego zapłodnienia. Ale takiego końca nie spodziewał się nikt. Nawet Korwin Mikke. I wiecie skąd Krawczyk miała nasienie leppera? Od jego żony. Córki się dowiem. Nie córka wzięła na badania genetyczne, ktorych nie było albo JAK ZWYKLE nic nie wyszło i wiecie hahaha - a tu nasienie tego a tego. I myslała na pewno że jej wezmą, a wcale nie i tyle. To sie zdziwiła, ale przyniosła i była OK i tyle. Bo mówia, ze nie jego, ale dał to jego myśleli. Pieprznęli nią i tyle. I wiecie... no ale on nie żyje. I co - ta córka jest jego czy nie jego i tyle? Raz chyba musiał powiedzieć ON!! że jakby jeszcze raz zył to psychologią kliniczną by sie interesował, ale to już było minęło. I tak bez sensu to powiedział i teraz wiecie - wszystko było, że żona jej to wymyśliła i było, że Korwina Mikke to wymyślił i tyle. No ale tyle ile to i koniec. Ale wiecie... takie rzeczy robić? I rządzi Polską Aneta Krawczyk z 2 dzieci 1 księdza. Zeby nie było,że księża w Polsce do niczego sie nie nadają. Albo czemu słuchajcie cos takiego... czemu... uhhmmmm ... a zapomniałam. Przypomni mi się to wam napiszę. Ale acha - tak to wygląda. Żeby nie było że księża to pisarze wiecie , twórcy książek - nie, księża po prostu robią dzieci, sprawdzają czyje one są i tyle. I tak umarł Lepper. Przez księży katolickich. Nie dał im rady bo rodzina na niego. Najgorzej jak rodzina na ciebie - ta żona beznadziejna, do dziś z ta Krawczyk trzyma - przez to ona może być. I NA PEWNO wiecie w tym jest ta moja uczelnia - tak sie dobrze a to wiecie - niczego tam nie powinno być i to się tak czuje, że w tym mają udział i tyle. I koniec :(

wiecie sorry za te moje literówki ale nie chce mi się pisać więcej. Wiecie możecie się śmiać,ale to wszystko pasuje. Badania genetyczne NIEZNANYCH PRÓBEK NASIENIA zleca jeszcze moja uczelnia wydział genetyki i tyle. I tam mają rośliny to takie rzeczy na ludziach dodatkowo i tyle. A jak nie zlecają to swój sprzęt mają i tak ludzi wykańczają. Na takiej uczelni się uczyłam. I się o tym dowiedziałam i dlatego mi nie dali doktoratu powiem i tyle :( I koniec :( No ale takie życie. Bo ich oskarżyłam o niemoralność. tak sa bez zarzutu, ale takie coś to jednak świństwo i tyle, co nie? Takie życie :( No i wiecie muszę uważać - kaj to ten poseł te 3 dziecko ma? Bo będzie na mnie. Może je oddał komuś , może nie wiem co - czemu tylko 2 dzieci na zdjęciach - to już 3 dzieci powinny być. To dziecko jest chyba przebadane genetycznie, że nie jego i chyba tragedia że wiecie już go promują - kto mu pisze bloga - całą rodzinę już zniszczyli. Ale ta żona też taka wiecie wymagania miała, a przecież co - i zobaczcie cicho, to, tamto - a to dziecko w brygidkach jest bo... chore powiedzieli chyba, zeby leczyć, nie na wsi. A o brygidkach to wam pisałam. I to jest wszystko dzieło Anety krawczyk, która wykończyła Andrzeja Leppera. I teraz zobaczycie co będzie dalej. Andrzej Lepper po śmierci się NIKOMU NIE DA. Zobaczycie co będzie co dalej. Myślicie, ze się będziecie tak śmiali. NIc z tego. Ale to dziecko nawet jak wróci - to do niczego. Z tego dziecka coś by mogło być, ale nie będzie nic bo dzieci z brygidek to co najwyżej średnie i tyle. No chyba , że studia skończy. Ale w sumie jakie? I chyba to dziecko oddali, że starsze mogły się uczyć wiecie czy do przedszkola SPOKOJNIE chodzić - coś mi tu nie pasuje, że nie dawali rady, dziecko zaczęło chorować, pediatra powiedział, żeby je gdzieś je wywieżć - nad morze i tyle. Żeby się nikt nie dowiedział że to dziecko nie jest tego posła wiecie. Aaa takie rzeczy - no cóz... i co wy na to? I już wiem teraz co się to działo - coś bym wam napisała, ale i tyle wam napiszę. Wiem że nic nie wiem i tyle :(

Gość gośćbasia
a ja mam dziecko z tym prezydemtem, Ronaldem czy jak i chcem go o ojcotwo podac i potrzba mi adres do anetki żeby mi pedziala, jak chłopstwo usadzić, bo tez chcem kase za to ze mnie molestowali i wogole.