Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

obciąc włosy?

Polecane posty

Gość szeheryzada

mam długie włosy(prawie do pasa) już chyba z 3 lata, obecnie mam 20 lat, marzą mi się pofalowane do ramion, co sądzicie? ściąć? czy może coś innego?

Gość chyba zartujesz ?
mozesz sciac choc dlugie wlosy takie jakie ty masz to juz rzadkosc w dzisiejszych czasach :P i maja swoj urok ale nic nie piszesz jakie one sa geste ? masz fale naturalne czy sa rzadkie i takie bardziej straczkowate ?

Gość Lavra2829.
nie scinaj. długie wlosy są śliczne. Może podetnij góra z 5 cm i pocieniuj jakoś fajnie do tego grzywka prosta albo na bok

Gość takasiakaiowaka
Jak masz proste do pasa to zrób sobie na noc po myciu dwa warkocze, zobaczysz, że wtedy będą się wydawały krótsze

Gość takasiakaiowaka
Moje, kiedy są całkiem proste, sięgają już do ud niemal - po podkręceniu to nad pośladki

Gość zatrzask
kobieta najpiękniej wygląda z długimi rozpuszczonymi włosami na białej poduszce

Gość szeheryzada
mam gęste włosy, ale zaczynają mi dość mocno wypadać, kolor ciemny brąz (farbowany) naturalny, jasny brąz, są lekko falowane, nie puszą się, ale oklapnięte tez nie są :)

Ja też mam już włosy do pasa i uwielbiam je. Gdybym musiała ściąć to chyba bym się załamała :D Teraz będę tylko podcinać, żeby dłuższe niż do pasa nie były.