Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała masa tego

Przypadkiem trafiłam na filmik z serii 'ku pamięci'

Polecane posty

Gość cała masa tego

i rycze jak glupia..:( nie wyobrazam sobie stracic chlopaka,meza.. dziewczyny / zony *jesli bylabym mezczyzna* czy przyjaciela... ale z drugiej strony zastanawiam się co takie filmy bliskim dadza ? moze zmarly/a nie zyczylby sobie upubliczniania jego zdjec??

Gość chyba zartujesz ?
ehhh no tez kiedys ogladalam filmiki na youtobe szczegolnie zwrocil moja uwage filmik o ameli erdman :( i jeszcze jeden jak kobieta stracila corke i matke w wypadku samochodowym spowodowanym przez pijanego kierowce i dziewczyna ktora zmarla w wieku 17 lat przy porodzie bo lekarz zlekcewazyl i pekla jej macica :O gdzies sa na youtobe i tez ryczalam jak bobr :(

Gość chyba zartujesz ?
a co daja te filmiki ?-nie wiem

Gość cała masa tego
też o Amelce przed chwilą oglądałam.. dziewczyna ktora zmarla w wieku 17 lat przy porodzie -Sara? jesli tak to też oglądałam, jej chlopak zrobil film.. wspolczuje mu:( o tym wypadku akurat nie oglądałam ale ogladam teraz ku pamięci naszej ani bylo w sprawie dla reportera o niej..:( albo ta Ola w wawie co zmarla w szpitalu w 2007...

Gość cała masa tego
z wawy*

Gość chyba zartujesz ?
dziewczyna ktora zmarla w wieku 17 lat przy porodzie -Sara? jesli tak to też oglądałam, jej chlopak zrobil film.. wspolczuje mu nie wiem czy Sara ale tak jej chlopak zrobil filmik i chyba corke urodzila

Gość cała masa tego
tzn wkleilam o tej Ani filmik

Gość bleblebleblenderek
Pokażcie o tej Sarze! Kiedyś też oglądalam takie filmiki i wyłam jak bóbr.

też kiedyś oglądałam te filmiki..strasznie przykre :(...ale o tej Sarze nie widzialam,może ktoś dać link?

Gość cała masa tego
www.youtube.com/watch?v=-6BsFMPb5fs nie wiem co sie dzieje ale u mnie ten filmik sie nie odtwarza:(

Gość wrednamalpa26
podnoszę

Gość wrednamalpa26
nie nie odtwarza się

Gość mi tez nie a szkoda
chcialam zobaczyc

Gość chcestaduciec
wiem ze wam i mi tez jest cholernie smutno ogladajac takie filmy, jest mi strasznie zal tych ludzi. w dodatku kiedy widze w tytule filmu ze ta biedna osoba miala to samo imie ktore nosi np. moj brat, to wtedy robi sie jeszcze gorzej. ale nie rozumiem po co to ogladac na sile? po co marnowac czas w ten sposob, to im raczej zycia nie zwroci. kazdy kiedys umrze na nich przyszla pora troche wczesniej, ale moze tam jest im lepiej.. nie biadolcie juz tylko oderwijcie sie od kompa i wyjdzcie z domu.

Gość mi tez nie a szkoda
matko kochana juz nie ogladam.ta mała angelika - mam doła przez to :(:(:(:(

boże ci ludzie tak młodo umarli...najbardziej mnie wzruszają filmiki o mężach...pewnie temu ze sama mam męża i nie wyobrazam sobie gdyby miało go zabraknąć

Gość cała masa tego
straszna masakra:( zycia to nie zwroci ale nie zaszkodzi ogladnac..nie potrafie wyobrazic sobie tego co czuja najblizsi...nie chcialabym i nie zycze nikomu zeby maz/zona odeszli ale nigdy nic nie wiadomo. znałam dziewczyne ktora zmarla w listopadzie ubieglego roku przez lekarzy;/ miala 19 lat i kochajacego chlopaka byli 4 lata razem, taka zgodna para jak malo ktora... zareczyny mieli miec miesiac pozniej..a po szkole slub jednak nie doczekali.. teraz ten chlopak-zawsze szczesliwy pelen energii zamienil sie w dziwoląga.. nie reaguje na nic, nie wychodzi z domu, zrobil podobno jakąś kaplice,zamawia książki o tym co jest tam..niestety filmiku zadnego nie ma na yt http://www.youtube.com/watch?v=aJ4SK5rK1Ds&feature=related

Gość cała masa tego
no wlasnie dlaczego?:( sama matką nie jestem ale to straszne co sie dzieje... wczoraj czytalam wlasnie gazete i tam byla historia dziewczyny która nawet nie wiedziala ze jest w ciazy a okazalo sie ze jej dziecko umarlo i zmusili ja do pogrzebu,jesli by nie wyprawila to opieka spoleczna wlozylaby szczatki dziecka pod poduszke bezdomnemu po to zeby wyprawic mu "godny"pochowek:o

też jestem matką - nie mogę na to patrzeć. Naprawde po tym to 100000 razy bardzie sie docenia ze dziecko jest zdrowe ...nawet nie chce sobie wyobrażać swojego dziecka z wenflonem w głowce...aaa, nic już nie mowie

Gość asdfghjklkjhgfd
Da ktoś linka o Sarze?

Gość nie wiem jak to napisac
ale zastanawiam sie tylko nad jednym...czy te osoby za zycia tez byly tak kochane i wychwalane.