Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadzieja24

??????? co to oznacza????

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam do was Pytanie otóż ostatni okres miałam 26 czerwca a do dzisijszego nia nic( chyb jest na wczasach) cykle mam 32 dniowe a dzis jest już 46 dzięń cyklu robiłam 3 testy wszystkie negatywne(TESTY ROBIŁAM PO POŁUDNIU).Tydzień temu byłm u Pani Ginekolog zrobiła usg nic nie wykazało ale stwierdziła że jeżeli nadal nie dostane okresy to mam do niej zadzwonić i zrobi jeszcze jedno usg. Stwierdziła że moge być dopiero w 2 tygodniu i 5 dniu ciązy!!! I USG może jeszce nic nie wykazywać a hcg może być jeszce niskie .Okres spóznia sie juz 2 tygodnie i piersi zaczeły pobolewać wczoraj i tak jest do dziś.Czy któraś z was Panie może miała podobną sytuacje?nigdy jeszce nie miałam takiego długiego cyklu

Gość hej mamusie !!!!
to jest łupież pstry lub świerzb

Gość nuuttka__mama
Po dniu spodziewanego okresu test powinien wyjść pozytywny. Chociaż u niektórych osób testy wogóle nie wychodzą. Zrób badanie krwi.

do ,,hej mamusie" każdy ma prawo zadać na tym forum pytanie ale jeżeli nie znasz odpowiedzi to zachowaj swoje insynuacje dla siebie... szkoda czasu innych żeby musieli czytać twoje przykre sugestie!!!