Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcd1234abcd

pytanie do chłopaków

Polecane posty

Gość abcd1234abcd

Jest tu jakiś chłopak który jest tak zakochany w swojej dziewczynie że nie interesuja go inne kobiety?? Typu nie ogląda się za innymi nie komentuje że ma fajną dupe i tego typu ?? proszę o szczere odpowiedzi

Gość abcd1234abcd
Ty tak możesz mysleć wcale tak nie musi być ;p

Mój ponoć tez się nie ogląda... wszyscy się z niego śmieją że jest gejusem że nie spojży wgl na inną dziewczyne a jak sie pytają czy ładna to gada że się nie zna xD On ogląda się za chłopakami z innego klubu piłkarskiego czyt. żydami... ; D

Gość kygjhbljhblj
tak ja jestem tak zakochany ale niestety bez wzajemności

ale żeby nie było ogląda się za żydami bo jest zapalonym kibicem i jak widzi chłopaków z innego klubu to już go trafia coś bo się udziela za swój klub... żebuy nie było że na prawdę jakiś gej.. ;p

Gość kygjhbljhblj
próbuje ale nie wiem jak

Gość pofojpojfdhoj
Po prostu potrafię ocenić czy dana dziewczyna mi się podoba,ale jakieś dyskusje na temat fajnych dup to mnie nudzą

Gość uwazaj czarnamycha
bo moj tez tak mial, ze sie za innymi nie ogladal w zyciu, slepo zapatrzony we mnie, na rekach mnie nosil, a potem z dnia na dzien zostawil, przestal odbierac telefony i ospidywac na smsy, a jak sie widzielismy (musielismy, taka sytuacja niestety, ale w wiekszym gronie na szczescie) to mnie traktowal z pogarda i lekcewazeniem. Bolalo. I tyle ta wielka milosc byla warta.

Gość kygjhbljhblj
ale ona teraz przestała się do mnie odzywać nie odbiera telefonu ode mnie i nie odpisuje na smsy , twierdzi że to dla mojego dobra żebym nie cierpiał :(