Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerwa

cholera! ON mnei chyba zdradza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cholerwa

piorę sobie dzisiaj jego spodnie, a tu w kieszeni kawałek opakowania od durexa:o wszystko było ku*wa ok, gdyby nie to, że ja od 10 lat używam tabletek!! wmurowało mnie! 8 lat małzenstwa, dziecko, udany zwiazek a tu cos takiego:o zauwazyłam ostatnio, że nosi tel przy sobie, siedzi do pozna przy laptopie, ale tlumaczyl ze to praca, jakies projety musi zrobic:o ku*wa ładne mi projekty!! tak samo jak nadgodziny, widzę wlaśnie czemu zostaje w pracy na dłużej:o a ze mnie skurkowaniec kretynke robi. chce mi sie płakać, ale siostra doradza mi to rozwinąć, dowieść że to zdrada. mi samej nie chce sie wierzyc w zdrade:o pomozcie!

o kurcze, a Ty kobieto mu jeszcze spodnie pierzesz i obiadek pewnie szykujesz, no bo wiadomo po takich ekscesach się jeść chce...

Gość SamaJuż Nie wiemm
Ja bym kazało komuś go śledzić. Zajrzyj do komputera, poproś go o komórkę, jeśli odmówi, to oznacza że kombinuje.

Gość oooo wow
moj to by sie chyba lepiej kamuflował

jak wróci z pracy, połóż przed nim to zużyte opakowanie i zapytaj "a gdzie jest zawartość opakowania??? " ja bym chyba kurwicy dostala,gdybym uzywala tabsów i znalazla u mojego faceta cos takiego. kazalabym sie od razu wytłumaczyc

Gość cholerwa
ironia mi tu najmniej pomoże:( ostatnio zauważyłam, że więcej jezdzi, ale mówił, że są obajzdy na mieście:o ku*wa xo robic

Gość olej kujawski jest jdhdd
mika zajebista stopka! sama robilas??:D

Tak jak ktos wyzej napisal ,spróbuj dostac sie do jego komórki i komputera, musisz znalesc dowody. a jezeli \cie zdradza to na pewno tam jakies beda ps.faceci to jednak skurwysyny, wszyscy!!! kurwa co nie slysze od moich kolezanek czy znajomych to maja wrazenie,ze facet je zdradza

Gość oooo wow
nooo sledz go i wogole...jak wyjdzie na jaw i sie domysli a nic nie miał na sumieniu wyjdziesz w jego oczach na idiotke qalbo debiola, badz psychopatke nie mówiac juz o tym ze "czar prysł" :P sybko miłosc sie ulotni do ciebie

Gość oooo wow
ale najwidoczniej o to ci chodzi ... moze jemu równiez skoro dał sie zlapac z tymi "prezerwatywami" bo ile mozna działac na dwa fronty,to mecxzace przeciez

Gość cholerwa
nigdy nie uzywalismy prezerwatyw:o a nagle w spodniach, w ktorych byl wczoraj (!) w pracy znajduje opakowanie po kondonach:o wrfocil 4 godziny pozniej, bo nadgodziny:o kuzwa!!

Gość cholerwa
jak sa denne tematy to niby sa prawdziwe, a jak czlowiek ma problem to od razu prowo:o walnicje sie:o

Gość grzechuu warta
No ładnie... Nie wiem co Ci poradzić. Ja bym starała się jakoś do telefonu dostać i zobaczyć czy nie ma jakiegoś smsa albo pod który numer często dzwoni. Możesz to sprawdzić? Chyba, że Twój facet nawet do łazienki bierze ze sobą komórkę?

Gość cholerwa
telefon ma przy sobie, gdy idzie sie myc wyłącza go, bo niby bateria mu pada:o niegdy mi wczesniej nie przyszlo na mysl, ze moze miec inna sikse na boku!! cholera. z drugiej strony zachiowuje sie normalnie. bawi sie z synkiem, seks zawsze był u nas, jak mi sie wydawalo calkiem OK:o

cholerwa bo najczesciej jest tak,ze jak kobieta dba o dom,meza,dziecko,strara sie stworzyc idealną rodzine to faceci tego nie doceniaja. prawdopodobnie znalazl sobie inna bo mial ochote na inna babe,proste

Gość grzechuu warta
Dajcie spokój, faceci to świnie. W domu czekają na nich żony. Mają ugotowane, wyprane. Normalnie sielanka. A na boku szukają wrażeń i odskoczni od tej monotonii :o Normalnie jakich chujem trzeba być, żeby po dupczeniu z inną jakby nigdy nic, przyjść do domu, z uśmiechem na twarzy.

Gość ja86sia
jakbym znalazła gumki w jego spodniach to już bym nie uznała, że "chyba" mnie zdradza, to chyba logiczne, że nie pożyczył pudełka od kolegi... zrobiłabym jak już ktoś napisał - pudełko na stół i proste pytanie...

Gość 435345345
To pocieszcie się tym że mnie właśnie zostawila ZOŁZA ..jebana przez ten cały czas bycia ze mną się dystansowała specjalnie ...i gdzie te wrażliwe i kochane kobiety ? ...ja zawsze trafiam na takie które mają miliard kolegów swoje pasje i mało czasu dla swojego faceta //:(

Gość xxxnessy
Zdrada na 100% po prostu nie da się logicznie wytlumaczyć noszenia przy sobie opakowania po gumkach!!! no bo niby jak?? Znalazł i mu się spodobało? Kolega mu podrzucił?? hehe Zdrada... Niestety...

Gość 435345345
widocznie trzeba być taką świnią bo jak człowiek się normalnie stara to sam po dupie dostanie ...pojebany jest ten świat im bardziej się starasz tym bardziej cie ktoś ma w dupie ,a jak ty go masz w dupie to on się stara ..to nie mogą się już obie osoby starać ?