Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika02

Obecnosc przeciwcial przeciw plemnikom!!!

Polecane posty

Gość Nika02

Czesc czy ktos moze robil te badanie? Moj ginek mi je kazal zrobic bo sie staram dosyc dlugo o dzidzie. Robilam te badanie z krwi - wynik jest napisane ze Graniczny co to oznacza? Jesli ktos juz mial takie badanie to prosze o odpowiedz.

Gość le...
Zrób to badanie swojemu partnerowi, może mu się w przeszłości zdarzyło "dać" kumplowi i po tym wytworzył owe przeciwciała. Jest to dosyć częsta przyczyna bezpłodności u mężczyzn po takich wybrykach.

Gość barba..
To badanie powinnaś zrobić swojemu partnerowi. Być może w przeszłości "dał" jakiemuś kumplowi i doszło po tym do powstania tego typu przeciwciał. Jest to dosyć częsty powód bezpłodności u mężczyzn po takich wybrykach.

Gość z wynikami badań to się chyba
należy wybrać do lekarza, który te badania zlecił. no ale może ktoś Ci odpowie. dla mnie to oznacza, że masz małe szanse na dziecko ze swoim partnerem.

Gość Nika02
puknij sie czlowieku to nie o to chodzi debilu/debilko:O:O a takie teksty to sobie zostaw dla siebie jesli nie wiesz o co w tym kuma:O

Gość Nika02
a z ta twoaj wypowiedza pierwszą to sobie daruj:P bo jestes tępa/ty jak nie wiem co:O przeci ciala moga byc u mnie jak juz a jak nie znasz problemu to sie nie wypowiadaj tak jak powiedzialam

witaj nika a u ciebie wyszly przeciw ciala czy u męza?? bo my tez z moim mezem idziemy na to badanie to znaczy ja mam skierowanie na przeciw cialap lemnikowe we krwi powedz mi dlugo sie czeka na wyniki/ ile placiłas?

Gość krowa rasowa
ja niedawno robilam to badanie jako jedno z wielu zleconych przed in vitro wyszedl mi wynik dodatni, czyli ze w surowicy krwi znaleziono przeciwciala. poziom okreslony zostal na "+" (sklada do 3 czy 4 plusow). pod badaniem (robione normalnie w Diagnostyce) byl dosc dlugi opis z ktorego wynikalo, ze poziom "+" nie ma zwykle klinicznego znaczenia jednak nalezy to skonsultowac z lekarzem. lekarz powiedzial to samo. do debila ktory pisal cos o dawaniu kolegom ... ludzie to jednak sa durni ! aha, jeszcze jedno: to nie sa przeciwciala na plemniki TWOJEGO meza, ale w ogole. nie przekresla to Twoich szans wg mnie na ciaze naturalna (na bocianie widzialam kilka przypadkow dziewczyn, ktore zaszly naturalnie majac wynik dodatni).

Gość Nika02
Ja robilam te badanie za 105 zl i wysylano je do laboratorium do katowic i wlasnie tam pisze tylko tyle ze graniczny i uwaga wskazana kontrola czyli moim zdaniem nie jest dobrze:( Na badanie czakalm 2 tyg. Do ginka ide dopiero za tydz to mi moze cos wyjasni. jestem troche zalamana jesli ktos ma jakies material o tym zeby poczytac to prosze o linka. Ja bylam dzis na Hsg i wyszy jajowody drozne czyli mozliwe ze tylko to jest przyczyna. Dziekuje ze odpowiedzi i prosze o wiecej informacjii:)

Gość Nika02
krowa rasowa -Dziekuje za slowa otuchy:)

Nika02 ja mam wrogi sluz a to tego musze zrobic badanie na przeciw cialap lemnikowe we krwi i moj maz tez jak masz ochote pogadac to napisz na mój numer gg 31030124 a to badanie mozna zrobic w laboratorium bo ja sie dowiadywalam w laboratorium koszt 55 i czeka sie do 7 dni