Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu-nimfomanka

bo ja lubie sex

Polecane posty

Pracujemy, normalnie. Przed praca wystarczy obudzic sie 0,5h wczesniej i masz przynajmniej na 1 numerek czas, szybki bo szybki, ale jest git ;) W ciagu dnia czy raczej wieczora zawsze gdzies mozna, majac dzieci np, wyskoczyc np do lazienki i masz kolejny numerek, potem kiedy dzieci spia wedle uznania. Wczesniej, kilka lat pracowalismy razem, a wtedy to powyzej 5 razy dziennie zawsze bylo- toaleta, biurko, krzeselko, podloga, fotel, korytarze- wszedzie mozna sie bzykac :) Pozniej pracowalismy w tzw terenie, wtedy to juz totalny luz- auto parkujesz gdziekolwiek i mozna sie kochac :) JAK SIE CHCE TO SIE POTRAFI! :)

Gość niezaspokojona koteczka @
Taka partnerka ze słabym libido nie zawsze taką jest jakby się wydawało .W niektórych przypadkach albo to partner jest słaby i partnerka nie wykazuje inicjatywy bo zwyczajnie seks z nim nie dostarcza jej żadnych bodźców albo nie potrafią rozmawiać o swoich potrzebach, co ich podnieca/kręci .Czasem w grę wchodzi również brak otwartości w związku i potem takie kwiatki wychodzą .

Gość niezaspokojona koteczka @
No na sucho to troszku boli, ale co się nie robi z miłości :classic_cool::D

ale jak ktos pracuje od 6;0 rano do 18:00 to wybacz wtedy jest z3 razy w tygodniu albo i rzadziej

aha, bywalo i tak, ze prawie sie nie widywalismy, O pracowal rowniez w nocy, a rano znow do biura i tez dawalimy rade wiec nie powiez mi, ze sie nie da... Jak nie wiem, jestes glodny to niezaleznie od zmeczenia i tak zjesz, ja jak mam ochote (a mam zawsze) to musze byc zaspokkojona i koniec.

Gość prezydent u.s.a.
sex w związku k.m.jest b .warznym czynnikiem jak układa się w tych sprawach to w pozostałych teź .jak przestaje się układac w sexie.cały związek spada na dno to 100% .prawda !jesli ktos twierdzi inaczej to nie wie.co mwi nie wie co pisze nie wie co robi. Wiadomo ze w sexie nie wszyscy.lubi to samo to normalne, .

Gość Lulu-nimfomanka
mam stalego partera Sex jest nas codzienie a nawet kilka raz dziennie, nad ranem cos boskiego tak sie obudzic podczas wspolej kapieli taki lodzik naprawde moz poprawic i nastroic na udany dzien w przerwie na lunch, szybki numerek gdzie w hotelu a potem dlugi i namietny przy wieczornej kolacji do poznych godzin nocnych robimy przerwy po to tylko by nabrac ochoty na wiecej i wiecej

Gość Lulu-nimfomanka
sex to nie kara tylko trzeba nuaczyc sie z nig korzystac w przeciwnym razie sie nie zabierac bo mozna tylko spieprzyc dzielo

To wszystko rzecz upodoban :P Seks 5x dziennie zabrzmial dla mnie niemal bajkowo, poki nie doczytalam o tych 20 minutach, bo w takim razie wole juz raz dziennie, ale za to 3 razy pod rzad, az padne na lozko zmeczona, spocona i calkowicie zaspokojona... Wdedy moge spokojnie usnac mruczac z zadowolenia ;) Ale czy to oznacza, ze lubie seks mniej, niz ci, co kochaja sie kilka razy dziennie? :P

Gość Lulu-nimfomanka
sex to forma rozladowania napiecia energii porzadania, to moze dadac skrzydel kiedy czlowiek tak sie spelnia jest kochany i kocha innego... a forma miejsce styl czy technika to tylko przyprawy dania glownego do wyboru do koloru

Gość Lulu-nimfomanka
czasami robim maratony tzn colonocny sex z przerwami na prysznik i atak na lodowke i pomimo ze oboje wstajem rano i cal dzien pracujemy to nie tracimy chceci i zapalu i pragnienia bliskosci drugiej osoby

Gość Lulu-nimfomanka
nei_nei u nas nie chodzi ilosc, bo jesli juz bylo by to dobre na poczatku to szybko by sie znudzilo, poprost z kazdym dniem potrzebjemy siebie wiecej i bardziej i mcniej my sie w lozku nie nudzimy, godzinny sex w przerwie na lunch jest w hotelu nie lozku tylko jak sie nam podoba a czas jest tylko ograniczeniem ponad to co bysmy chcieli,

Gość cipkojad
uwielbiam jak naga szczupła niska dziewczyna sika mi do mych ust.piwo z cipki dziewczyny jest b.zdrowe.odrzywcze ma dużo witamin.,lizanie pupci dziewczyny to zajebista sprawa.,lubie bbm .jesc smaczna kupke prosto z pupci dziewczyny. .sex analny m.k. Zaj.biste uczucie zwlaszcza.jak dziewczyna kladzie sie na brzuchu. Lub na,jeźdzca.

Gość ja pani wasza
Memento eskulapa zbokolka

albo piszecie bzdury!tylko by cos pisac i nakrecac innych ludzi albo m acie taką wybujałą fantazje ja kocham i uwielbiam seks ale teksty codziennie 5 razy to już fikcja owszem raz w miesiącu taki maraton jestem w stanie zaakceptowac ale nie dzień po dniu dla mnie pisza to osoby,które nakrecają utopijny temat

Gość nnsnsnsnsns
a ja mam problem, jestem młoda kobietą, mam26 lat i od kilku lat jestem w stałym związku, mieszkamy razem, stosuję tabletki anty więc teoretycznie moglibyśmy to robić do woli, ale ja nie mogę, nie mam takiej potrzeby i nie chodzi tu oto że partner mnie nie pociąga, bo nikt inny również nie interesuje mnie w tej kwestii, na początek planuję zrobić przerwę w braniu tabletek, może bez nich odżyję znowu, bo to chyba nie jest normalne nie odczuwać jakiegokolwiek popędu.

5 razy to dla ciebie fikcja? :D i raz w miesiacu? TO ty nie wiesz co to znaczy lubic naprawde sex, albo moze wiesz, ale slabe maz libido. Maraton, to jest wtedy kiedy rznie sie cala noc, a nie jakies mare 5 numerkow.. Ps. To nie jest fikcja, nie wiem czemu tak myslisz.. Aha.. mam niskie libido, jednak wiem :P