Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu-nimfomanka

bo ja lubie sex

Polecane posty

jako facet powiem,że kiedys dla mnie cała noc to był nie lada wyczyn spusciłem się 5 krotnie ,a na drugi dzien nie mogłem go dotknąc taki był opuchnięty wiec po co taki maraton

Gość Lulu-nimfomanka
Po co taki maraton? Bo ciągle ma się na to ochotę, nikt nie patrzy na zegarek, dzieci nie płaczą za ścianą... Mój mąż za pierwszym razem dochodzi ale później już nie i tak może bez końca :D Ale byłam kiedyś z facetem z który pie....lam się całą noc i on nie doszedł wogóle, nie wiem czego się najarał bo w sumie prowadzi zdrowy sportowy tryb zycia ale był mega kosmos, to poprostu ja odpadłam nie dałam już rady, każdy mięsień mi chodził tak że drżałam na całym ciele... Tak więc to jest dla samego siebie nie dla pobijania rekordu bo inaczej się nie da jeśli nie czuje się takiej potrzeby

Penis w pochwie nieprzerwanie przez dłużej niż 20-30 minut sprawia, że potrzebuję dwóch dni przerwy. :o Więc zdecydowanie wolę krócej, a częściej. 🖐️

Gość taka ex zdzira
Kilka lat temu byłam z facetem był naprawdę nie zły w łóżku, miał potencjał i całą resztę i nagle okazało się że mój chłopak wraca wcześniej, z wielkim trudem :( ale udało mi się bozbierać po kilku godzinnych igraszkach łóżkowych i wrócić do domu. Paweł patrzy na mnie i pyta co się stało wygladałam okropnie a ja odpowiedziałam wymijająco że praca zmęczenie itd a on mówi że mi poprawi homor, i powtórka z rozrywki i jazda kolejną godzinę, myślałam że się przekręcę, ale to były czasy kiedy myślało się dvpą a nie głową pozdrawiam