Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka 1308

Zbliża się DŁUGI WEEKEND :)

Polecane posty

Hej:)! Zbliża się długi weekend i chcę gdzieś wyjechać odpocząć z facetem od codziennego życia:) tylko kompletnie nie mam pomysłu gdzie:( morze, mazury w taką pogodę odpada, w Zakopanem byliśmy na majówkę, więc raczej też odpada. Może WY mi coś doradzicie? jakieś fajne miejsca:) czekam na propozycje :)

Gość Alexei
mam to w d....

Gość ulikoa
ja polecam Bieszczady byłam trzy razy i niegdzie nie ma takiego cudnego klimatu, wynajmijcie chatę w górach i .. :D

Gość ulikoa
miśka 1308 ja też nie lubię po nich chodzić, ale np. w bieszczadach można znaleźć wiele noclegów z ranczem w którym wypożycza się konie i jedziecie z przewodnikiem po górach i okolicach, to nie męczy ;) a zwiedzisz fajne tereny. Może pomyśl też o Karpaczu też fajne tereny no i na Śnieżkę można też wjechać ;) Chociaż ja osobiście polecam Bieszczady bardzo urokliwe miejsce, ale nie jedzcie do soliny bo to dupa nie bieszczady :P polecam zagłębić w dalsze bieszczadzkie rejony.

Gość dziewczyna z butelki.
Ja też polecam Bieszczady przeeepiękne miejsce. Okolice utrzyk dolnych są piękne z tym że ja lubię chodzić po górach ale jak ty nie lubisz to faktycznie te konie będą dobrym pomysłem poza tym nie trzeba chodzić po górach żeby fajne miejsca w Biesach zobaczyć. Jak jedziecie samochodem to zróbcie sobie wycieczkę bo starych cerkiwach bieszczadzkich a przy okazji zobaczycie fajne widoczki :P. Miłego wypoczynku :D

Gość bezrobotna od 3miesiecy
A co swieto jakies? No, nareszcie sobie odpoczne!

Gość dziewczyna z butelki.
tfuuuu chodziło mi oczywiście o Utrzyki GÓRNE ! :D

Gość tadeusz wajhe przełóż
Moja droga polecam Wetlinę zawsze tam powracam, ech rozmarzyłem się

Gość helenkanka
to zależy od Twojego budżetu podaj przedział cenowy i to co lubisz, czy morze czy góry i jak daleko od Polski ?

Gość czerwona truskawka__
Mauritius

Gość long weekend riots
Proponuję wyspy Polinezji Francuskiej odwiedzić w długi weekend. W każdym razie nie proponuje latać teraz np do Londynu na zakupy. Ps jak myślicie co by było gdy np nastąpiły takie rozruchy na Kaffe? Czy gdyby ktoś zaczął na Uczuciowym lub Ciąży i Macieżyństwie to dotarłyby na Ogólny?:classic_cool:

miejmy nadzieję, że na Kafe nie będzie takich rozruchów:D sama nie wiem, gdzie bym chciała, a fundusze... tak, jak u wszystkich w normie, nie jakoś MEGA drogo

Gość stylonka
Głęboczek na dość fajną propozycję na długi weekend. W ogóle te tereny pojezierza brodnickiego są mega urocze. W ogóle z tego co widziałam dzisiaj u nich na facebook'u można taki pobyt dostać za darmo :) Spoko sprawa, w sumie sama mam ochotę tam jeszcze pojechać bo nie próbowałam kąpieli w winie :)

Gość Akne84
Ja też jestem za Bieszczadami jak poprzedniczki:) a weekend dlugi za chwile bedzie ( ale to juz inny niz w temacie chyba ;) ) a ja wlasnie teraz wybieram sie w Bieszczady nad Soline do hotelu Perła Bieszczadów i licze na mily wypoczynek i fajne wrazenia.