Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rasista

Jestem Rasistą !!!

Polecane posty

Gość rasista

Jestem rasistą, oceniam ludzi po kolorze skóry nie wiem jak z tym walczyć bo nie chcę byc rasista ale ja już sie taki urodziłem niestety!

Gość gratuluję...
nic tylko pozazdrościć!

Gość rasista
Płynę pod prąd! Wszyscy mówią że rasizm jest zły a ja wyłamuję się z konwncji! Only shooting stars break a mold! Yee ye Jestem hipsterem. Myślisz że możesz mnie zaszufladkować? Jestem rasistą i nie lubię słodkich potraw. Tnę się i jest mi z tym dobrze. Zazdrościsz cieniasie bez cienia oryginalności?

nie bój sie narażasz się tylko na krytykę ze strony fanatyków poprawności politycznej i lewaków wszelkiej maści..

jak tu nie być rasistą, gdy słyszy się o czaruchu co pogryzł naszego polskiego kontrolera biletów i zaraził umyślnie oczywiście wirusem HIV czy słynnej sprawie Simona Mola...

Gość rasista
No właśnie! Tylko debile mnie krytykują! Czemu nikt sie nie odzywa?

Ja cię rozumiem i akceptuję bo ciężko nie być dzisiaj rasistą jak słyszy się co robią muzułmanie z Polkami w Afganistanie czy przejawy czarnego rasizmu w RPA... rasizm jest czasem jedyną formą obrony tylko przemówić do rozsądku zwolennikom pseudotolerancji i pseudo poprawności

Gość rasista
Gdyby nie rasizm nie zbudowalibyśmy naszej zachodniej cywilizacji. Pogódźcie się z tym lewacy: USA powstało dzięki rasismowi.

Dokładnie ktoś musiał postawić podwaliny po prężnie rozwijającą się gospodarkę USA w XIX w.

Gość kurnik gryyy
nie martw sie!jestes normalny:)

rasizm to nic złego no chyba, że zaczniesz strzelać z AK 47 do niggersów lewackich oszołomów ignoruj..