Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

W którym dniu cyklu najłatwiej zajsc w ciąze przy cyklach 27-28 dniowych?

Polecane posty

chcesz sie starać o dziecko, a nie ogarniasz podstaw z biologii z gimnazjum? ok. owulacja następuje 14 dni przed terminem kolejnej spodziewanej miesiączki, wiec u Ciebie będzie to idealnie połowa cyklu 13-14 dzień

Zawsze mialam regularne cykle 26 dniowe, a ostatnio co 27-28 dni,a gdyby cykl był 26 dniowy?

napisałam ----> owulacja następuje 14 dni przed terminem kolejnej spodziewanej miesiączki

wczesniej próbowalismy przy cyklach 26 dniowych w 10, 11dc, a teraz ostatnio miałam cykle 28 dniowe a probowalismy 13 dc

czyli jesli mam teraz cykle 27-28 dniowe a próba odbyła sie 08,10 i 13dc to jest szansa?

wiem ale chodzi mi o to ze jesli cykl jest raz 26 raz 27 a raz 28 dniowy to nie wiem po ilu dniach dokładnie teraz nastapi miesiaczka.To jak mam odjac 14 dni od spodziewanej miesiaczki ktora moze wypasc w 3 kolejne dni.Zawsze cykl mialam 26 dniowy a ostatnie 2 27-28dni.Staranka 13dc

Policzyć to można ile jest 2+2, a nie kiedy wypadają dni płodne. Poczytaj o naturalnych metodach planowania rodziny i zacznij obserwować swój organizm.

poprostu w jakie dni probowac zeby prawdobodobienstwo było jak najwieksze

rossi - przeciez jak nastepuje owulacja, to do zaplodnienia moze dojsc nawet pare dni po, wiec najlepiej probowac jak najczesciej. I bez stresu i nacisko bo to nie pomaga

wiem ale własnie nie wiadomo czy owulacja wypada dokładnie w połowie?

wiem ze sa testy owulacyjne i takie tam, ale jest to bardziej stresujące, lepiej isc na spontan.Napewno kochalismy sie w moje dni płodne ale kiedy była owulacja to nie wiem