Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka_23

nie potrafie sobie poradzic:(

Polecane posty

Gość ewelka_23

8lat temu w jednym roku zmarla mi mama i siostra a 2lata temu w jednym roku tata i brat,mieszkam sama:(i do dzis placze czuje ze przyjdzie taki moment ze n ie wytrzymam z rozpaczy.......

Gość ewelka_23
nie kpie...przysiegam ze tak jest i ku.rwa nie wiem jak mam zyc jak nie mam ich przy sobie teraz siedze i ogladam albumy z pogrzebow

Gość zartujesz chyba?
a co się stało?że w ciągu kilku lat straciłaś całą rodzinę?

Musisz kochanie sobie kogoś znaleźć. Pierwszym krokiem to idź do psychologa, bo bez takiej terapii nie dasz rady dalej funkcjonować. Chodzi mi o to byś wyszła gdzieś i inaczej patrzyła na świat bo samemu trudno tak jest, mówi się że czas leczy rany, ale ten czas trzeba jakoś przeżyć....

Gość ewelka_23
no wlasnie myslalam ze jestem tak silna ze sobie poradze z ich strata ale jest coraz gorzej,nad moja rodzina wisi chyba jaks klątwa bo mam jeszcze rodzenstwo ale jesden brat ma schizofrenie odwiedzam go w dps drugi nie chce miec z nim kontaktu bo to degenerat a trzeci ma swoja rodzine ale z nim mam kontakt ale to nie to samo co siostra rodzice...

Gość mmjnm
moze to niezbyt dobra porada, ale wjdz do udzi chocby na terapie z NFZtu. NIe zamykaj sie w domu