monia668 0 Napisano Sierpień 10, 2011 hej dziewczyny mam takie pytanie czy braliscie moze tabletki anty dwie paczki bez przerwy zeby nie miec okresu bo wam np nie pasowal na wczasy czy wesele bo ja wlasnie ide w niedziele na wesele i wlasnie mi wypadnie w tym czasie poczatek okresu i chcialabym tak zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mońcia80 0 Napisano Sierpień 10, 2011 tak. ja jestem w trakcie :) poza tym nie raz tak robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evaaabe Napisano Sierpień 10, 2011 kurde nie zadawaj takich głupich pytań bo wstyd ! To oczywiste że można !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _____________x Napisano Sierpień 10, 2011 tak wlasnie, bierz bez przerwy 2 opakowania, okresu nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Sierpień 10, 2011 I to mówią dorosłe kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia668 0 Napisano Sierpień 10, 2011 ok dzieki:) pytam bo nigdy tak nie robilam bo nie bylo potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach