Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę powiedzcie

Ginekolog-endokrynolog

Polecane posty

Gość Proszę powiedzcie

Witam, Chciałabym wiedzieć czy jeśli pójdę do ginekologa- endokrynologa to jeśli zaleci badanie hormonów to będę miała je wykonane "na miejscu i " i nie będę musiała mieć skierowania? Czy jak to wygląda? Bo nie miałam robionych badań hormonalnych nigdy. A byłam tylko po prostu u ginekologa :)

Gość Proszę powiedzcie
up

Nie słyszałam o tym, żeby ginekolog-endokrynolog miał na miejscu w gabinecie całe laboratorium, żeby mógł Ci pobrać krew i sprawdzić poziom poszczególnych hormonów we krwi. Oczywiście, że dostaniesz skierowanie na badania. A tak w ogóle jeśli idziesz do niego jako do engokrynologa, a nie tylko zwykłego ginekologa to też musisz mieć skierowanie.

Gość mam problemy hormonalne
podepne sie pod temat. zna ktos dobrego ginekologa-endokrynologa w poznaniu? mam bardzo zle wyniki badan homronalnych (od lutego brak miesiaczki) i moj ginekolog powiedzial ze sie nie podejmuje leczenia.. szukam teraz kogos. moze polecicie?

Gość Proszę powiedzcie
Też szukam w Poznaniu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4921538 w tym temacie zobacz... też tam się dopisałam : ) Perwersja- dzięki, nie no chciałam najpierw jako do ginekologa a że jest jeszcze endokrynologiem to myślałam że jakoś to idzie załatwić :D wiem że trzeba mieć skierowanie... :)