Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftgkygk

Na czacie nie da się poznać normalnych ludzi !!!!

Polecane posty

Gość ftgkygk

od pół roku siedzę na czacie i bezustannie pragnę poznać kogoś normalnego z kim można pogadać o wszystkim, szczerą i prostą osobę i co ? kurwa kurwa kurwa kurwa no nie da się i koniec !!! Same idiotki, wygórowane wymagania, drętwe, tandetne, bez celów, bez hobby i pasji, bez niczego ale za to kurwa chciały by mieć męża dyrektora.Nie reprezentują sobą nic a nic i są zwykłymi szarymi myszami, wszędzie węszą podstęp, na normalne pytania odpowiadają a co Cię to, po co Ci to a po chuj, pierdol się i tak dalej.Czy już nie ma kurwa normalnych ludzi ? Przepraszam za mój ton ale ja już wysiadam, od pół roku siedzę na czacie i szukam kogoś z kim mógłbym normalnie pogadać no ale nie da się !!! Wszędzie wszyscy paskudni, nieufni, rozdrażnieni z przerośniętym ego.Dlaczego kurwa tak ciężko kogoś znaleźć, przegadałem już chyba z setką ludzi i nie spotkałem jeszcze nikogo normalnego.Jak to możliwe ???

Gość ollllka
podzielam twoją opinię, ja mam tak samo

Gość fffasdfasfaf
No tam z reguły same pojebusy siedzą- ciekawe co jest z tobą nie tak :P

Gość fotel
ftg coś tam wymień się numerem GG z ollllla-coś tam to się może razem dogadacie.

Gość jiliannnn
Tracisz czas wg mnie .Kiedyś też korzystałam z czata parę lat temu i ciężko było trafić na kogoś fajnego do pogadania.Potem zajrzałam do dość długiej nieobecności i stwierdziłam,że jeszcze niższy poziom Albo tacy co szukali na jedną noc albo szukający księżniczki z bajki Może lepiej skorzystać z jakiegoś serwisu randkowego.

Gość _po_prostu_ja_
a ja trafilam kiedys jak przesiadywalam na wiele interesujacych ludzi :)

Gość BernadettaOlek
Bo czaty moi drodzy Państwo nie są do poznawania ludzi i tworzenia z tego poważnych związków. . Prędzej na różnego typu grach poznacie drugą połówkę. Darujcie sobie czaty to wg nie powinno istnieć. Banda zdemoralizowanych małolatów szukających cyber seksu lub napaleni pedofile czy zwykłe świnie. .

Gość alina123498760129
Ludzie na czacie mają zbyt dużo czasu wolnego z tego powodu niektórzy zbierają informacje o innych użytkownikach a później się z nich nabijają. Przynajmniej mnie tak robili często- że na privach pisali to co o mnie wiedzieli, przypominali mi moje słowa które wcześniej pisałam. Nie wiecie do czego są zdolni uzależnieni ludzie. Najlepiej udawać idiotkę , chociaż tak samo można się przejechać. Radziłabym tam nie wchodzić, choć sama często to robię. Onet? Interia? Wp? zapomnijcie.