Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nieanetakrawczyk

jak mnie jest szkoda tego Leppera

Polecane posty

Gość nieanetakrawczyk

zapalę mu świeczke wiecie. Tak postanowiłam. Zrobiliście wstyd na całą Polskę i ŚWIAT że sie powiesił. Na razie macie wstyd na całą Polskę, a jak wyjadę na ten ZASRANY Zachód jak dla mnie to będziecie mieć wstyd na cały świat bo każdy się tej rodzinie przyjrzy i do tej Krawczyk i tak dalej dojdą. Plus ta Amy - ale to tam dalszy ciąg tego zrobią. Tę aferę sobie dokładnie przejrzą i dojdą do wniosku, że coś to ma wspólnego z ...Anglią. A g... prawda bo z Niemcami. A oni wiecie JAKIE ZBOCZEŃCE, ZŁODZIEJE, ŚWINIE OSTATNIE - kanalie jeszcze gorsze niż w tej Holandii i w Polsce. Niemcy to najgorsze zera Europy. Zapamiętajcie sobie. Normalną rodzinę zniszczą WYTRYSKIEM NA TWARZ - może byłabym inna ale sama padłam tego ofiarą. A kto dam dostaje mieszkania ze Śląska? MORDERCZYNI z dzieckiem. Bo jaką mam opinię o Niemcach? Taką jak o rodzinie królewskiej w... ? nie wiem - oni chyba żyją w USA. Ale w USA kanibalizmu nie ma wiecie. Jakie ta Diana miała szanse. Mogła mieć szanse tylko mając swoją normalną rodzinę i wyśmiewając królewską. Dzieci i koniec, a tymczasem... :( I tyle wam napiszę, ale i tak najgorsi Niemcy bo tam żeby mieć pracę na magazynie to musisz być KRÓL DAWID i mieć harem zwykłych kurew i tyle co by nawet pracy takiej jak ja nie miały gdyby im spermą ryjów nie potraktowano wiecie. I tyle myślę o tym narodku no ale jak zwykle kasę mają oni i tyle. i żeby tylko tyle. I wiecie - tak samo miał ten Lepper zrobić z ta Krawczyk - na ryj jej się spuścić a nie dziecko jej robić. Ale na niej wyszedł - a poprzednie z księdzem... on to miał wiedzieć. Order świętej Brygidy Szwedzkiej - oni go nia zabili i tyle. A dowiem sie wiecie - co se nie myślał - żonę miał i OJCA. OJCA on ze śmiechu się zesra chyba wiecie jak to mu kiedyś powiedzą. Matkę co miała 9 dzieci. On miał ojca. A tę Anetę Krawczyk to mieli pociorać jak Figurę w Niemczech wiecie - od dziecka się kurwiła i miała dzieci z księdzem bo PRZEZ TO ojciec się powiesił wiecie, że taka szmata ani sie nie wyda, a KK jej żałował i jej pomógł 2 dzieci i ...cali się zajechali tym. Wiecie jakie to jest sprawiedliwe - to jest tak sprawiedliwe, że wy pojęcia nie macie. Za moją krzywdę. I to dojdą do tego że to są dzieci księdza tej Krawczyk na zachodzie i sobie to pociągną - co to ci księża są warci? czy oni mają Rzym w ogóle? Czemu oni nie są żonaci? Ilu to ma te dzieci? I tak sobie polecą. I tylko zostanie ta jego stara Ania Shirley, tego juz nie wymyślą ale reszta to sobie dojdą. Taka rodzina to przekleństwo i tyle :( jak moja :( A jak się z tego śmiejecie to macie kuku na muniu bo po nich też jadą , trzymają z Anetą i zostaje im się po kolei wieszać wiecie. No co z nimi robić? Rozstrzelać? Tam jest jedna rozpusta i rozwalanie rodzin. Kto się da ten jest KRETYN i to wszystko. Przez jestem taka zła na tego waszego palanta z rodziną. Miałam tę rodzinę jego docenić, ale z drugiej strony powiem wam co się tak reklamował. Czemu nie powiedział, że wszystko dzięki żonie. Tego nie rozumiem. Resztę to rozumiem, ale tego nie i tyle. No to był wykształcony czy nie. Zagadka do dziś :( Bo czemu mi nie zalezy na studiach? Temu. Polak wyleciał z uczelni w USA z opinią ostatniego zera i całe życie miał się dalej dobrze to czemu mnie ma zależeć na polskim doktoracie? Nie za bardzo rozumiem. On miał tylko tytuł, z pracy wyleciał jako zbok - bo taką miał opinię, co on tam jeszcze robi? Naoopowiadał mi głupot, ostatnio człowieka zabił - jego wszyscy zabili, ale on też wiecie i tyle - wszystko :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować