Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbs

miłość do dwóch kobiet

Polecane posty

Gość sbs

Temat już był. Ale spojrzenie chyba nie typowe. Jest żona i dzieciaki. Jest druga dziewczyna która jest mężatką. Kocham (o ile to miłość - pewnie to będzie dyskutowane) obie. Ale dziewczyna nie wie o moim uczuciu - jesteśmy parą kolegów. Nie chcę i nie mogę nic zrobić - bo przecież kocham żonę - niewiele by miało to wspólnego z miłością gdybym był w stosunku do niej nie fair. Kocham jednak obie - żonę która odwzajemnia miłość i tą drugą która o mojej miłości nic nie wie. Miłości z wszystkimi objawami - chęcią przebywania w jej towarzystwie, tęsknotą, pragnieniem bycia oparciem, podobaniem się i pożądaniem, chęcią uszczęśliwiania. Bronię się jak mogę (a mogę) - niestety cierpię okrutnie. Trwa to już dość długo - najlepiej byłoby się odkochać - ale serce nie sługa (próbowałem). Proszę o wypowiedzi - możemy trochę poteoretyzować - inny punkt widzenia przyda się.

Gość Zakochana-1980
Witam serdecznie.Czy nadal cierpi pan męki zakochania?Zapewne tak.Niestety mam to samo.Nikomu nie życzę cierpień które są naszym udziałem,Kiedy to minie?Jak się wyzwolic?Ponoc czas jest lekarstwem ale ile tego czasu może upłynac,zanim cos zmieni sie na lepsze?

Gość klhhhhhhhhhhhhhhhhfff
Wypierdniczaj z babskiego forum ty szowinistyczna meska swinio! Zadnej nie kochasz! Turlaj boba

Gość pewnie kochasz żonę
a w koleżance jesteś zauroczony