Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uciekam z UK

Menele z Londynu jak zwykle

Polecane posty

Gość Uciekam z UK

oskarzaja nas Polakow o to, ze rozwalaja swoje masta, okradaja i podpalaja sklepy, wlasnie przez nas, bo jak tlumacza, kradniemy tym kijankom prace. A oni tacy biedni, nie moga nic znalexc, nikt ich nie chce zatrudnic, biedni ci Brytyjczycy... Dzisiaj na BBC we wiadomosciach lecialo. Jeszcze chcecie tu przyjezdzac, znowu za niedlugo beda nam do domow wlazic, tj w Belfascie 2 lata temu. Ja tylko czekam, az moj syn skonczy college, jest teraz w czasie GCSE, a potem spadam. Nie sami taplajasie wswoim gnoju, ciekawe na kogo to potem zwala (wczesniej przed nami byli Filipinczycy i Chinczycy, jeszcze wczesniej Hiszpanie), bo oni tacy biedni, pokrzywdzeni przez caly swiat... Moze wy polskie bogacze zrzuciecie sie po 10 zl na biednego brytyjskiego malolata, ktory zbiedy musi nawet okradac ludzi z ubran na ulicy albo je krasc ze sklepu... No zenada, zeby okradac sklepy z ubraniami...

Gość angorrraaa
skoro tacy biedni to skad maja telefony blackberry przez ktore sie komunikowali zeby organizowac zamieszki? skad maja kase zeby obwieszac sie zlotem? skad maja kase zeby utrzymywac te swoje obrzydliwe mordecze psiska? ten kraj nauczyl tych smierdzacyh leni, ze mozna dobrze zyc nie pracujac, skoro dzieci widza jak ich rodzice siedza calymi dniami w domu popijajac taniego cidera, ogladaja oglupiajace programy, i narzekaja na kazdego to rosna potem takie zakaly, zero ambicji w zyciu, zero zasad moralnych,

Gość LalalaaaSs
Niech sie wala, naprawde sa tacy glupi czy nie wiedza co mowia i jak smieszni to brzmi? Ja bym olala takie wypowiedzi i tobla swoje. Bo co? Mam przepraszac cala wielka Brytanie za czarnych idiotow ktorzy sa najleniwsza rasa na swiecie, i tylko kradnac i zabijac potrafia? Kogo widzieliscie skaczacego jak małpy w ostatnich dniach w tv? 90% czarni :) przepraszam cie UK ze place podatki na benefity tych ułomow, przpraszam ze nie ufundowalam kondomow czarnym ludziom aby nie rozmnazali sie jak szaleni ...

Gość j-123
Nie trzeba uciekać tylko zmienić środowisko,z dala od czarnego i białego lumpenproletariatu.Wystarczy zmienić towarzystwo.Ja mieszkam w Harlesden tzn.najczarniejszej dzielnicy w Londynie i nie narzekam.Nikt nikomu się nie wchrzaniają a zadymiarzy pogonili solidarnie sklepikarze i Policja.U mnie czarni są O.K. to samo mogę powiedzieć o muzułmanach.Szanuję ich bo mimo różnic dogadujemy się.UK jest duże wystarczy się przeprowadzić do innej dzielnicy,po co uciekać?

a czy ty wiesz ze nie tylko ten lumpenproletariat narzeka na obcokrajowcow?

Gość pokoik
No bo lepiej obwinic za cale zlo emigrantow niz zdobyc sie na krzte samokrytycyzmu i uczciwie przyznac, ze jest sie smierdzacym leniem bez ambicji. Nie znam drugiego tak leniwego i nieambitnego narodu jak uk. Nie rozumiem dlaczego panstwa na Zachodzie tak hojnie obdarzaja nierobow pieniadzmi i mieszkaniami socjalnymi.

Gość testoveron
przeciez wy biedaki tam nie pracujecie tylko zrecie za socjal a jak juz pracujecie to w takiej pracy ktorej zaden angol nie tyka wiec o czym wy pierdolicie biedaki? a wsrod tych zadymiarzy na bank pelno zachlanych ryjow z Polski

Gość HihihiUhaha
Sie nie powtarzaj. "biedaki i biedaki" oraz przekleństwa pokazuja twoj niewielki zasob słów

Gość opiniodawczyni
co??????????????????????????