Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaproblemx3

Duży problem...

Polecane posty

Ha, ja mam... kolorowe :) różnią się od siebie, jak się popatrzy w oczy to widać :) Jedno piwne a drugie niebiesko-zielone. Takie nie wiadomo co:)

Dowiedziałam się, że oczy o różnych barwach są często nazywane "oczami zabójcy" łohoho :P Co jest jeszcze ciekawe, że u mnie w rodzinie nikt nie posiadał takiej wady. Chociaż nie wiem, jednej babci nie znałam wcale. Trafiło na mnie :).

No kurcze możliwe:) Szkoda, że z biustem mi się nie poszczęściło bo tu natura też mnie wykiwała :D jak się domyślasz ciotki mam cycate a tu znowu w postaci genu recesywnego po pradziadku padło na mnie:P

"Szkoda, że z biustem mi się nie poszczęściło bo tu natura też mnie wykiwała jak się domyślasz ciotki mam cycate a tu znowu w postaci genu recesywnego po pradziadku padło na mnie" Wiesz, zależy od faceta czy podobają się danemu osobnikowi cycate czy też nie. Ja osobiście zdecydowanie wolę mniejsze piersi ... jeżeli Cię to jakoś pocieszy :P. Zaś obiektywnie rzecz ujmując mniejsze piersi są lepiej unerwione przez co takowym kobietom zazwyczaj łatwiej osiągać przyjemność z "masażu" fundowanego przez partnera :).