Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy w slup

jestem w szoku

Polecane posty

Gość malo jest przystojnych Polakow
polscy faceci ani sa przystojni ani zadbani

Tylko, że to jest Twoja subiektywna ocena, a wypowiadasz się jakbyś przeprowadziła szczegółowe badania socjologiczne.

http://w76.wrzuta.pl/obraz/0qU8RHrSpIn/asimpson05 Jakby co nie mam pojęcia kto to jest... podoba mi się twarz oraz nie ma tony tapety. oczy w słup, "jak kazda kobieta jestem bardzo krytyczna wzgledem kobiet" A może jesteś dużo bardziej krytyczna wobec facetów, tylko sama nie chcesz się do tego przyznać? Albo np. Ciebie konkretnie nie pociąga typ męskiej, słowiańskiej urody (kurczę, zabrzmiałem jak BSA :/ ). Jacy faceci Ci się podobają (naród)?

Pytanie do kobiet, co byście powiedziały, jak byście zobaczyły zadbanego faceta w męskiej spódnicy?

Gość oczy w slup ile ty masz lat
?? 18 ??

Gość Autorka ma chyba malo lat
:O

A to zależy jakie by miał nogi...jak zgrabne i umięśnione to podziwiałabym w milczeniu...ewentualnie powiedziała coś miłego.

Gość ostrytres
Światowa to jest ta aktorka , mnie się tak sobie podoba , autorka jest chyba faktycznie bardzo młoda. http://www.google.pl/search?q=ashlee+simpson&hl=pl&sa=G&biw=1024&bih=578&prmd=ivnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=6BRDTpXpJ471-gbaoYy1CQ&ved=0CCMQsAQ

Morland, a jak nie atrakcyjna kobieta założy spódnicę to też będziesz gwizdać i tupać?

Gość oczy w slup
nie mam jakiegos konkretnego mezczyzny w glowie zeby stwierdzic piekno mezczyzny ten mezczyzna musi miec ladne rysy twarzy proporcjonalny do twarzy nos, brode, czolo znaczacy luk brwiowy oprawy oczu powinny sie nie zlewac z karnacja powinien miec smukla sylwetke szersze ramiona i fajny tylek kolor wlosow i skory nie jest istotny istotna sprawa jest natomiast harmonia kazdej czesci ciala wspolgrajaca z caloscia nie jestem zle nasawiona ani zbyt krytyczna wzgledem mezczyzn mowie tu tylko o moich spostrzezeniach bo niestety slyszalam takie opinie o brzydkosci polskiego mezczyzny ale naprawde zwrocilam uwage i zweryfikowalam to dzis

Gość oczy w slup
mam 16

Kobietom na nogi nie patrzę ;P Ale pewnie nieciekawe nogi czy to kobiecie czy męskie nie zwrócą mojej uwagi.

Gość oczy w slup
SOZ owszem dziewczyna ladna, piekna nawet subtelna uroda delikatna

Gość wie ktos jak zrobic tak rudy
kolor jak ta z linka :D:D:D ?????????

Oczy w Słup - i właśnie tu wychodzi subiektywizm, bo ludzie mają bardzo różne pojęcie atrakcyjności. Mnie się np. nieproporcjonalnie duże nosy. Niektórym kobietom bardzo podoba się jasna, niewidoczna oprawa oczu, dla innych kolor skóry czy włosów ma większe znaczenie niż tyłek. Więc nie wypowiadaj się za całą populację, bo ja się pod Twoim opisem nie podpisuję i wiele innych kobiet pewnie też nie.

"istotna sprawa jest natomiast harmonia kazdej czesci ciala wspolgrajaca z caloscia" Nieźle wybrnęłaś - 2 słowami - proporcjonalność i symetryczność. To jest warunek bycia ładnym na każdej szerokości geograficznej i nie jest to opinia, a już dawno udowodniony fakt. "ale naprawde zwrocilam uwage i zweryfikowalam to dzis" Ale myślisz, że jeden dzień (4h) jest w stanie zweryfikować coś takiego? Naturalnie możesz sobie wyrobić opinię, ale do stwierdzenia faktu potrzeba znacznie więcej niż kilku godzin przyglądania się facetom siedząc w jednym miejscu.

Gość oczy w slup
nie wiem dlaczego tak istotny jest moj wiek? przeciez rozmawiamy tu tylko i wylacznie o urodzie nie pisze, ze to jest najwazniejsze w zyciu nie obiecuje, ze z tak pieknym mezczyzna zycie bedzie latwiejsze nie wyobrazam sobie kogos tak idealnego przy moim boku to tylko sucha dyskusja o polskim mezczyznie z wierzchu o szerszym spojrzeniu i zaakceptowaniu faktu, ze jednak latwiej o piekna Polke jak o pieknego Polaka a mam 35 lat

Zazwyczaj nacje mogące pochwalić się bardzo ładnymi kobietami mają przeciętnych mężczyzn i na odwrót. To nic nowego. Przy okazji, skoro ta atrakcyjność zależy od wrodzonej symetrii sylwetki, to chyba to nie tych mężczyzn wina, że się tacy urodzili? ;)

Gość oczy w slup
to co widzialam dzis jest, owszem, tylko namiastka ale w jakis sposob daje mi mozliwosc zweryfikowania zaslyszanych opinii faktem jest ze w calej masie ludzi kobiet i mezczyzn przemieszczajacych sie przez rynek 80% widzainacy kobiet to ladne i piekne kobiety natomiast nie moge tego powiedziec o mezczyznach

To może teraz, dla odmiany, zmyjemy makijaż tym wszystkim pięknym Polkom i wtedy porównamy? Oczywiście, że jak się jest podrasowanym to można skorygować małe oczka, za duży nos czy wąskie usta. Mężczyźni najwyżej mogą sobie brwi wyregulować.

"to tylko sucha dyskusja o polskim mezczyznie z wierzchu" Zgadza się ... tak w ogóle to proponuję powrócić na tory "zadbania", a nie "urody" wszak o tym drugim już zostało sporo powiedziane. "o szerszym spojrzeniu i zaakceptowaniu faktu, ze jednak latwiej o piekna Polke jak o pieknego Polaka" Ja tego nie neguję... ale pisanie, że faceci w Polsce to brzydale z nielicznymi wyjątkami, a kobiety to chodzę piękności jest zdecydowaną przesadą. Te badania, o których wspomniałem... nigdzie nie napisałem, że się z nimi nie zgadzam. Przy czym one dotyczyły samej urody, a nie "zadbania".

Gość oczy w slup--ty sie ciesz jak
cie staruch po 45 lat zechce :classic_cool:🖐️

Gość oczy w slup
owszem, to niczyja wina ze tacy sie urodzili :) natomiast juz ich wina jest, ze pozwalaja sobie na brzuszki ze niedbale sie poruszaja ze bywaja przygarbieni ze maja brudne obuwie szkoda jednak, ze przy takiej ilosci piekna kobiecego polski mezczyzna wypada tak kiepsko