Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy w slup

jestem w szoku

Polecane posty

Gość Arleta,.
Światowa Organizacja Zdrowia to brzydal

Gość oczy w slup
nie oszukujmy sie Polacy nie sa przystojni mowi sie rowniez o Niemcach, ze sa brzydcy i pewnie wszyscy sie z tym zgodzamy. wiem, ze to przykre i Panowie sie oburzaja, ale niestety tak jest. Polacy ogolnie sa brzydcy. owszem, zdarzaja sie wyjatki pewnie gdybym to napisala pod czarnym nikiem bylabym bardziej wiarygodna coz... frustratka nie jestem mam oczy kocham piekno wszelakie patrze... a ten temat to moje wnioski co nie znaczy, ze Polacy nie sa wspanialymi partnerami nie o tym tu dyskutuje

W Polsce mówi się, że Niemki są brzydkie i co w związku z tym? Akurat Polacy mają tak zróżnicowana urodę, że ciężko jest określić jej typ, a tym bardziej atrakcyjność.

oczy w słup, zaraz zaraz... zharmonizujmy pewne sprawy... rozmawiamy o tym czy faceci są "brzydcy", czy "niezadbani" bo jedno bardzo często nie ma wiele wspólnego z drugim. "pewnie gdybym to napisala pod czarnym nikiem bylabym bardziej wiarygodna coz..." Dla mnie możesz mieć nawet zielony ten nick... zwisa mi to, interesuje mnie treść wypowiedzi.

Gość ŚOZ----sam nie wygladzasz jak
z okladki wiec stul ryj...sfrustrowany prawiczku.

Gość oczy w slup
dam dupy temu ktory wyglada jak z linka

No proszę, teraz tylko ładni mają głos - sens przekazu tematu na forum schodzi na dalszy plan.

Bo Polacy się pilnują jeden drugiego, żeby nie ubrać się pedalsko (tak to niestety rozumeją)

WHO - nie potrafią się zdecydować czy mowa jest o atrakcyjności ogólnie, urodzie czy niechlujstwie, a Ty od nich oczekujesz zrozumienia prostego przekazu?

Gość ostrytres
Kolo z linku dobry , ale to AKTOR ;)

Gość tleonowy
A to o dziewczynach krąży informacja że śmierdzą rybą... Dziewczyny stać na ubrania i perfumy a facetów nie, bo faceci całą kasę wydają na dziewczyny.

Gość oczy w slup
jesli mowimy o pieknosci to mam na mysli rysy twarzy, sylwetke, wzrost, wlosy jesli mowimy o atrakcyjnosci to wiadomo, ze mozna nad nia popracowac Polscy mezczyzni czesto nie posiadaja ani jednego ani drugiego. Ogolnie Polacy sa brzydcy(kwestia rasy, genetyki) Ogolnie nie dbaja o siebie panowie 30-letni z brzuszkami, ociezali zle ubrani Ogolnie zdarzaja sie mezczyzni piekni, ale to rzadkosc. Widzialam tez tych zadbanych ale o zupelnie sredniej urodzie. Natomiast Polki ogolnie sa piekne i procz tego dbaja o siebie.

Gość oczy w slup
zeby taki mnie wyruchal

Oczywiście, najpiękniejsze są te utlenione, z ogromnymi, kartoflastymi nosami i przesadzonym makijażem - koniecznie w białych kozaczkach. ;) Dopieprzyć się do tych najgorszych każdy potrafi.

Gość tleonowy
"Polaków ubierają kobiety, bo sami nie potrafią" Gdybyśmy nie dawali wam kasy na ubrania to inaczej byście śpiewały.

Z drugiej strony styl Polek uchodzi za mdły i nieciekawy...wszystkie "wygodnie" i "bezpiecznie", na jedno kopyto, bez wariacji, w podobnych makijażach i w zgodzie z tym co pokazało pisemko ;)

Gość oczy w slup
mam 16 lat

Oczy w słup, na temat atrakcyjności Polaków wypowiadać się nie będę wszak jestem facetem i dla mnie żaden nie jest atrakcyjny. Słyszałem natomiast, że były robione badania na ten temat i faceci z Polski faktycznie wyszli średnio w perspektywie innych narodów (co nie znaczy, że źle), natomiast Polki bardzo dobrze. Wracając zaś do "zadbania". To soory, ale ja jakoś dostrzegam również wiele niezadbanych kobiet. I nie mam tu na myśli przepoconych ubrań czy coś... ale wymuskane i wypindrzone do granic obrzydliwości laski. To jest też brak zadbania o siebie. Jak dziewczyna, mająca nieodpowiednią karnację tleni sobie włosy to jest NIEZADBANA.

Tlenowy jak ja bym Ci powiedział jak chciałbym się ubierać to bym od Ciebie usłyszał "pedał":-(

Gość tleonowy
Polki są europejskimi Tajkami, ładne i tylko leicą na kasę - taką opinie mają polki za granicą, aż wstyd

Gość ostrytres
Światowa to wklej jakiś link , kobiety wg Ciebie zadbanej i ładnej hmmmm ?

Gość oczy w slup
dobra 4 godziny spedzilam na rynku krakowskim, bo kocham mnostwo ludzi mezczyzn, kobiet jak kazda kobieta jestem bardzo krytyczna wzgledem kobiet ale pomimo mojego krytycyzmu widzialam masy kobiet pieknych, ladnych, zgrabnych, bogatszych i biedniejszych widzialam tez mase mezczyzn, ale byli to mezczyzni brzydcy, zupelnie nie pasujacy do tego ogromu piekna kobiecego. no dobra widzialam jednego mlodego, bardzo mlodego mezczyzne naprawde pieknego byl zwyczajnie ubrany ciuchy nie zdradzaly jego stanu majatkowego byl ok. piekny po prostu nawet sie ucieszylam, ze to Polak i pomyslalam ze za 20 lat to bedzie prxzepiekny mezczyzna