Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy w slup

jestem w szoku

Polecane posty

Oczywiście, kobiety wcale nie tyją po pierwszej ciąży, nie mają odrostów i w żadnym razie nie chodzą pokracznie na za wysokich obcasach źle dobranych do stroju :D Nie wiem jak w Krakowie, ale w UK na przykład Polaki pozostawiają dużo do życzenia.

"natomiast juz ich wina jest, ze pozwalaja sobie na brzuszki ze niedbale sie poruszaja ze bywaja przygarbieni ze maja brudne obuwie" A ja o kobietach mogę napisać, że: - pozwalają sobie na nadwagę - na nieumiejętne poruszanie się w szpilkach - że nie potrafią zalotnie się poruszać - że mają zdecydowany nadmiar makijażu

Gość oczy w slup
Grzeslaw nie trzeba zadnych miar wystarczy spojrzec nie dziwie Ci sie, ze nie masz trudnosci w ocenie, bo przeciez natura obdarowala polskie dziewczyny uroda do tego dodaj waznosc dbania o siebie i masz obraz polskiej kobiety.

Gość oczy w slup ty co stara modelk
a na emeryturze ?? masakra co za kobita-stare to a takie glupie.

Wiesz co, Twój upór w udowadnianiu, że Polski są piękne i zadbane zaczyna zbyt mocno przypominać chęć sprowokowania głupiej awantury. To nawet zabawne nie jest.

Gość buahhahhhhahhhhaa
oczy w slup podaj swoj czarny nick. czyzby tamari?

Gość oczy w slup
zgadliscie

Gość oczy w slup
zaczyna sie przepychana a mezczyzni to tak a kobiety to tak........... zgadza sie zgadzam sie z Wami Panowie i na sile to doszukamy sie w nawet ladnej dziewczynie rozstepow, brzydkiego biustu, plaskiego tylka nie o to chodzi ogolnie chodzi o to, ze wiekszosc Polek to ladne i piekne kobiety ogolnie wiekszosc Polakow to brzydcy mezczyzni a przeciez w tym ogole sa wyjatki swiadczy o tym ten mlody chlopak, ktorego widzialam na rynku

Gość oczy w slup
mowcie co chcecie uparta bywam , ale to w zyciu prywatnym tak naprawde to otworzcie oczy w autobusie w pracy na ulicy i sami ocencie przekonajcie sie tyle

"zaczyna sie przepychana a mezczyzni to tak a kobiety to tak..........." Sama zaczęłaś. "ogolnie chodzi o to, ze wiekszosc Polek to ladne i piekne kobiety ogolnie wiekszosc Polakow to brzydcy mezczyzni" To jest Twoja opinia... która moim zdaniem nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. Bywają zarówno faceci, jak i kobiety niezadbane. Choć ogólnie przyznaję uważam, że kobiety są bardziej zadbane od facetów, jednak jak już napisałem wcześniej - jest to generalna tendencja na świecie.

Gość a ty starucho jak wygladasz
co

Gust jest rzeczą indywidualna, a nad wyglądem można popracować, ale polskiemu facetowi, się niechce bo się tym tłumaczy, że jak zadba o siebie to nie będzie męski

"Gust jest rzeczą indywidualna, a nad wyglądem można popracować, ale polskiemu facetowi, się niechce bo się tym tłumaczy, że jak zadba o siebie to nie będzie męski" Niektórzy faceci tak to interpretują... ale tu nie chodzi o to aby się pindrzyć jak David Beckham, a mieć umyte ciało i włosy, być ogolonym i nie śmierdzieć piwem czy śledziem. To właśnie oznacza zadbanie i wielu facetów spełnia to co napisałem.

Gość oczy w slup
SOZ nie oczekuje, ze przyznasz mi racje juz przez sam fakt, ze jestes mezczyzna tak naprawde to zaden mezczyzna polski nie latwo pogodzi sie z takimi opiniami i chyba to rozumiem kazdy chce byc piekny , zadbany i zgrabny zwlaszcza tu na kafe :D ktos pytal jak wyglada taka starucha jak ja a powiewaz jestem bardzo krytyczna nie tylko wzgledem innych kobiet ale przede wszystkim wzgledem siebie to napisze, ze jestem TYLKO ladna a reszty sie domyslajcie :P

oczy w słup "nie oczekuje, ze przyznasz mi racje juz przez sam fakt, ze jestes mezczyzna" Jakbyś śledziła moje wypowiedzi na tym forum - ergo poglądy - to byś zauważyła, że nie jest dla mnie istotna płeć podmiotu jaki dyskutujemy, a fakty jego dotyczące. Może zabrzmi to nieco jak przechwałki ale jestem tutaj jedną z bardziej wyważonych i obiektywnych osób. "tak naprawde to zaden mezczyzna polski nie latwo pogodzi sie z takimi opiniami i chyba to rozumiem" To samo mogę napisać o kobietach :) "kazdy chce byc piekny , zadbany i zgrabny zwlaszcza tu na kafe " A czy ja napisałem, że ja jestem? Znam swoje mocne i słabe strony jeżeli chodzi o mój własny wygląd.

Gość 35 lat baba i takie tematy
zaklada :O

Gość oczy w slup
,,Jakbyś śledziła moje wypowiedzi na tym forum - ergo poglądy - to byś zauważyła, że nie jest dla mnie istotna płeć podmiotu jaki dyskutujemy, a fakty jego dotyczące. Może zabrzmi to nieco jak przechwałki ale jestem tutaj jedną z bardziej wyważonych i obiektywnych osób.,, Wyobraz sobie, ze nie czytalam i nie sledzilam Twoich wypowiedzi przyjdzie jesien i pewnie wymienimy sie pogladami bo pewnie tu bede Tak. To zabrzmialo jak przechwalki. Bez omieszek stwierdzam, ze oprocz wywazenia jestes rowniez bardzo skromny. Chcialabym byc byc bardziej subiektywna i doszukac sie na sile piekna polskiego mezczyzny Moje obserwacje i stwierdzenia maja geneze w zaslyszanych opiniach, z ktorymi niestey sie zgadzam. Mowilam ogolnikowo, a kazdy madry czytelnik wie, ze sa wyjatki, ktore odbiegaja od ogolnych stwierdzen. przyklad: Niemki sa brzydkie - ogolne stwierdzenie, z ktorym zgadza sie Europa zdarzaja sie piekne Niemki - wyjatek, z ktorym tez zgadza sie Europa. Tak czy siak powinniscie byc Panowie dumni, bo swiat postrzega Wasze rodaczki za piekne czego swiat powiedziec o Was nie moze. Ale przeciez wiemy, ze bywacie tez piekni(szczegolnie wewnetrznie, ale to juz inny temat)

"Wyobraz sobie, ze nie czytalam i nie sledzilam Twoich wypowiedzi" Dlatego Cię o tym poinformowałem abyś nie miała wrażenia, że mam jakieś poglądy na dany temat tylko dla tego, że jestem facetem. "przyjdzie jesien i pewnie wymienimy sie pogladami bo pewnie tu bede" Ja raczej nie :P "Bez omieszek stwierdzam, ze oprocz wywazenia jestes rowniez bardzo skromny." Ehhhh... już wyczuwam niechęć wobec mojej osoby. Zapytaj się jakichś normalnych ludzi na tym forum na mój temat to Ci powiedzą. "Mowilam ogolnikowo, a kazdy madry czytelnik wie, ze sa wyjatki, ktore odbiegaja od ogolnych stwierdzen." Odnoszę wrażenie, że mnie za mądrego nie uważasz.... trudno i tak nie ma to znaczenia. "Tak czy siak powinniscie byc Panowie dumni, bo swiat postrzega Wasze rodaczki za piekne czego swiat powiedziec o Was nie moze." Ile razy mam przywoływać abyśmy rozmawiali na temat "zadbania", a nie "urody" - o badaniach napisałem i nie mam zamiaru się z nimi kłócić.

Gość oczy w slup
Nie wiem, czy jestes az tak godny uwagi, by wypytywac o Ciebie inne normalne osoby. Z przyjemnoscia wymienilam z Toba kilka postow i wbrew pozorom uwazam Cie za madrego czlowieka. Jesli jesienia nie poklikamy to trudno. Jesli jednak tak sie zdarzy to procz skromnisia bede Cie uwazac rowniez za klamczucha. wiem, wiem to nie ma znaczenia :) dobranoc