Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oysters

Żaden z moich adoratorów mnie nie pociaga :(

Polecane posty

Gość oysters

Coz,latka lecą,zdrowko coraz gorsze,przydalby sie ktos zeby bylo razniej i zebysmy sobie pomagali.. ale zadnen z moich adoratorow w ostatnich latach mnie fizycznie nie pociaga:( Nie sa obrzydliwi,nie smeirdza,po prostu nie widze siebie w ich ramionach,nie wyobrazam sobie seksu.Nawet nie porobuje bo po 3 spotkaniach daje spokoj,za bardzo sie boje,ze beda mnie dotykac chcieli...Rozmawia sie fajnie,porozumienie jest,ale to nie to. Bylam juz facetami,ktorzy mnie pociagali i z ktorymi mialam porozumienie.Wtedy nawet pot ukochanego jest cudownym zapachem,a seks jest przyezyciem metafizycznym.Niestety moje zwiazki z osobami ktore "kochalam"(powiedzmy ze to byla milosc,nie znam sie na tym) byly krotkie,bylam porzucana.I moze dlatego chce czegos takiego,bo nie zdazylam sie znudzic i przejsc przez faze zakochania,zeby stwierdzic,ze zakochanie nie jest wazniejsze od zwiazku z osoba,ktora jest moim przyjacielem Jak myslcie?Jakich wyborow dokonywac?Czy jesli chemii nie ma to zwiazek moze sie udac? (z ich strony chemia jest..)A moze jest szansza ze chemia pojawi sie Z CZASEM?? Wiele lat minelo,juz zwatpilam ze znajde kogos z kim bedzie i chemia i przyjazn,moja uroda juz nie ta,a wszyscy fajni sa zajeci. Nie wiem czego powinnam chciec, jestem tylko uzalezniona od zakochania,usycham bez tego...

Gość Wyzwolona Angela
może pociągają Cię kobiety? to nic złego...

Gość oysters
nie pociagaja niestety,juz sprawdzilam

Gość karolo13
może pociągają Cię kobiety? to nic złego... i nic normalnego

Gość Wyzwolona Angela
może pociągają Cię kobiety? to nic złego... i nic normalnego ale jest to nazwane , zdiagnozowane i coraz częściej spotyka się z akceptacją. cu ni? :)

Gość absolut cytrynowy :)
Z takim podejsciem to szukasz zabujanego pielęgniarza dla osób starszych a nie faceta na reszte zycia.Uzalezniona od love i potrzebujaca opieki:( Dlatego zle wybierasz m.in.:P

Gość hzdfhzdfh
jeszcze pare latek i nikt normalny nie bedzie cie chciał w dupe kopnąć :D czego szczerze ci zycze :classic_cool:

Gość MKcafe
Ja byłam w związku z kimś kto mi się absolutnie nie podobał ale urzekał mnie osobowością...potem mnie zostawił i lepiej być porzuconą przez kogoś dzięki mamy ,,mokro w majtach'' niż przez obleśne paszczaki.

Gość kdncksdncksnjdcksjdncdjscnsdkc
zostaje ci staropanienstwo bo facet zawsze znajdzie laske

Gość oyesters
facet zawsze znajdzie laske?niby czemu?skad takie madrosci ?

Gość tiramisu36
bo podobno wystarczy by był ładniejszy od diabła