Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienic swoj los

Zmienie swoj los!Kazdy uwaza ze jestem gorszy. Co o tym myslicie?

Polecane posty

W 2010 roku nie zdalem matury z matematyki, j.polskiego i j.angielskiego. Zdalem tylko przedmioty ustne na 30%. Oprocz tego mam dwa tytuly technika. Pierwszego technika otrzymalem pod czas nauki w technikum, drugi tytul wyrobilem sobie w rocznej szkole policealnej. Teraz chcialbym za rok zrobic to czego nie zrobilem wczesniej, poprawic mature. Z polskiego i angielskiego chcialbym wziac poziom nie tylko podstawowy ale i rozszerzony a oprocz tego wziac jest dwa dodatkowe przedmioty na poziomie rozszerzonym by udowodnic swojej rodzinie ze wcale nie jestem gorszy od nich. Nie mysle o studiach dziennych, jesli juz mialbym studiowac to tylko studia zaoczne, ale chcialbym im wszystkim udowodnic ze nie jestem tepy. Tak samo chce poprawic przedmioty ustne.

Gość wagddgas
Każdy ma rację że jesteś gorszy :( niestety taki życie :( człowiek bez matury w tych czasach nic nie znaczy :(

Gość no i bardzo dobrze!
weź się za siebie i realizuj plany a zakompleksionymi kafeprzegrańcami sie nie przejmuj.

Gość no nieeeeeeeee
stresujesz mnie bo ja w tym roku szkolnym mam maturę i pewnie też jej nie zdam z matematyki jestem dno a z polskiego może nie było by tak źle gdyby nie to, że nie przeczytałam żadnej lektury jak dotąd... będzie masakra :/ a Tobie życzę powodzenia :)

Nie przejmuje sie! Nie zdalem wtedy matury poniewaz bylem wszystkim zestresowany, konfliktem w szkole, zlymi relacjami z rodzicami, jeszcze mialem wtedy dodatkowo problemy zdrowotne a teraz juz sie pozbieralem i chce zaczac zrobic to co powinnem w odpowiednim dla siebie czasie.

Gość L9((
nie jestem 'kafeprzegrancem' , chlopcze ;] zdalam mature, i to bardzo dobrze, wlasnie koncze drugi kierunek studiow ;p przegrancem jestes raczej Ty ;)) hahahaha

Gość rzeczywiście potraficie tylko
kogoś wyzywac. Chłopak nie zdał matury a wy od przegrańców :( Nie każdy musi miec mature, czasami komuś się źle w życiu ułożyło i tyle.