Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienic swoj los

Jak uwazacie? Chce udowodnic rodzinie ze nie jestem wcale gorszy od nich!

Polecane posty

Gość chce zmienic swoj los

Zmienie swoj los!Kazdy uwaza ze jestem gorszy. Co o tym myslicie? [11.08.2011] 01:47 chce zmienic swoj los W 2010 roku nie zdalem matury z matematyki, j.polskiego i j.angielskiego. Zdalem tylko przedmioty ustne na 30%. Oprocz tego mam dwa tytuly technika. Pierwszego technika otrzymalem pod czas nauki w technikum, drugi tytul wyrobilem sobie w rocznej szkole policealnej. Teraz chcialbym za rok zrobic to czego nie zrobilem wczesniej, poprawic mature. Z polskiego i angielskiego chcialbym wziac poziom nie tylko podstawowy ale i rozszerzony a oprocz tego wziac jest dwa dodatkowe przedmioty na poziomie rozszerzonym by udowodnic swojej rodzinie ze wcale nie jestem gorszy od nich. Nie mysle o studiach dziennych, jesli juz mialbym studiowac to tylko studia zaoczne, ale chcialbym im wszystkim udowodnic ze nie jestem tepy. Tak samo chce poprawic przedmioty ustne.

Gość buhahahahhadd
rozpedz sie i je*** glowa w sciane. :) ciezko jest poprawic chociaz jeden przedmiot:) nic dziwnego ze mysla ze jestes tepy skoro matury nie zdales, hahaha boze co za tumany teraz z tej mlodziezy, nie zdales z 3 przedm i chcesz rozszerzone brac, nie no padlam xD

Gość kaszmirrr
Jestem za!!! Jesli chcesz - to dasz radę. I myslę, ze to nie rodzinie chcesz udowodnić to i owo, ale przede wszystkim sobie samemu. Zdaj maturę i idź na studia jesli tego chcesz. Trzymam kciuki.

Gość w miastach juz nie ma
jestes debilem, jak nie mogles sie nauczyc zeby ta pseduo mature zdac, to musisz byc bardzo tepy, wiec sie nie porywaj na rozszerzone tylko zdaj podstawowe, ale zdaj. a ustnych nie ma co poprawiac- bo one sie nigdzie nie licza. Ja żałuje, że czas, kiedy uczyłam sie do ustnych. zmanowalam - bo wystarczyło je pchnąć i wtedy uczyc sie na pisemne...

Gość jak chcesz to spróbuj
i nie przejmuj się debilami z kafe. Ci którzy nazywają Cię debilem sami nimi są :)

Gość jestem z tobą i...
i bardzo dobrze, ambicje i upór wiele moga, nie każdy ma glowę do nauki i nie musi zdać matury na piatkę za pierwszym razem, ja zdawałam maturę po 13 latach, było naprawdę ciężko,wczesniej miałam tyttuł technika administracji w której pracuje do dzisiaj, matura nie była mi do niczego potrzebna, po latach postanowiłam zdac mature i zrobic studia, dzisiaj jestem juz po,udalo się, czasami do pewnych rzeczy trzeba dojrzec i tyle, nie zwracaj uwagi na docinki rodziny, ważne byś był uparty i wytrwał w postanowieniu