Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiaraaa nr 1

Jestem uzależniona od KAWY?? A MAM NADCIŚNIENIE

Polecane posty

Gość kawiaraaa nr 1

Jak nie biore leków ciśnienie skacze mi nawet do 220/140. Kiedy zapomnę leków przez jakieś 2 tyg. to budzę się z okropnym bólem głowy z tyły, wrecz pulsującym. Myslałam że to od wysokiego cisnienia i znów zaczynałam brac leki regularnie ale ten ból mija jak ręką odjął kiedy wypiję filiżankę kawy! cZY TO UZALEŻNIENIE OD KOFEINY I ORGANIZM DOPOMINA SIĘ JEJ??

Gość Glowa mnie bolii
Nie twoj organizm tylko twoje mysli

Gość kawiaraaa nr 1
aLE UWIERZ MI ŻE BÓL JEST NIE DO ZNIESIENIA. pRZY NAJMNIEJSZYM RUCHU PULSUJE BÓL Z TYŁU GŁOWY. w OGÓLE TABLETKI PRZECIWBÓLOWE NA TO NIE POMAGAJĄ. a jak wypiję kawę to przechodzi naprawdę! Nie w moim wyorażeniu tylko naprawdę.

Gość Glowa mnie bolii
Mam takie samo cisnienie Jak Ty !! Od 10 roku zycia. Ale przy takim cisnieniu mozesz dostac zawal lub wylew. A pijac Kawe jeszcze je podnosisz. Dobrowolne samobojstwo. Mnie tez boli glowa Przez cisnienie Ale to zamiast pic Kawe, idz to lekarza i niech Ci przepisze przeciwbolowe na recepte. Ona Sa silniejsze niż pospolity apap czy ibuprom

Gość u nas jest na odwrót czyli
tez mnie boli łeb jak kawy nie wypije. mam ciut za wysokie cisnienie, ale wole to, niz byc warzywem, bo bez kawy nic nie uda mi sie zrobic. zrob test: kup kofeine w tabletkach i jak cie bedzie ten leb bolal, to wez tablety i zobaczysz, czy to kawa, czy kofeina, czy twoje wdrukowane uzaleznienie od niczego czy po prostu tak jest a ajlepiej idz do lekarza