Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sangrialka

Nierówna wielkość piersi - jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość Sangrialka

Witam, nie mam dużego biustu (70C), a i tak różnica jest widoczna. W bikini nierówno układają się miseczki, co potęguje nierówność i moje złe samopoczucie, w biustonoszu jedna miseczka jest dobra lub za mała, a druga zawsze odrobinę odstaje - nawet z jedną wkładką wypełniającą(!) Czy są niedrogie, domowe sposoby na powiększenie jednej piersi? Czytałam o masażach dłońmi i naprzemienną temperaturą wody ze słuchawki prysznica. Moim zdaniem, to nie powiększa, a jedynie ujędrnia skórę. Co można z tym zrobić? Mam coraz gorsze samopoczucie, bo to widać, a ja, jak każda kobieta, chcę być pewna siebie i zadowolona ze swojego ciała...

Gość Sangrialka
Słyszałam, że jest nieinwazyjna metoda powiększania biustu strzykawką i jakimś płynem, który się z czasem wchłania do organizmu. Niestety, efekt na około rok za kilka tysięcy złotych jest dla mnie nie do pomyślenia. Może kiedyś medycyna estetyczna będzie tańsza, to będę sobie na coś takiego pozwalać. Co jeszcze może powiększyć, lub chociaż ujędrnić jedną pierś?

Co do ujędrniania to już wiesz - masaże itp. Powiększyć się nie da za bardzo naturalnymi metodami. A nie myślałaś nad doborem odpowiedniego stanika do tego typu biustu?