Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa90;)

I czego się teraz spodziewać...?

Polecane posty

Gość Malinowa90;)

Witam, Otóż, poznałam 2 tygodnie temu chłopaka. Spotkaliśmy się 5-6 razy (niestety zawsze w nocy gdyż oboje kończymy pracę o 22). Oglądaliśmy filmy, rozmawialiśmy do rana, dosłownie do rana:) W sumie to jest chyba nieistotne. Oboje przyjechaliśmy do tego miasta ze względu na studia, oboje też mamy za sobą poważne, nieudane związki. Alee..zmierzam do czegoś zupełnie innego: Jego siostra wychodzi za mąż pod koniec września. I wspominał o tym kilkakrotnie. Nigdy nawet nie wspomniał jednak z kim On idzie... Teraz Go nie ma- pojechał do domu na kilka dni, wróci w niedzielę. Przyznam, że to dziwna sytuacja dla mnie bo: jeśli pójdzie z jakąś koleżanką to Ona pewnie już o tym wie, a co jeśli okaże się, że za miesiąc (w dzień wesela) my już będziemy coś do siebie czuli? A jeśli nadal nie ma nikogo to czy może zaprosić mnie...? Tzn nie wiem czego się spodziewać, nawet nie wiem jak Go traktować. Heh, no właśnie- umówiliśmy się na wieczór "picia" w niedzielę, ale ja stwierdziłam, że zrobię coś pysznego do jedzenia, miłą kolację... I nie wiem jak On mnie traktuje, czy się nie wystraszy kiedy ustawię świeczki np. Może jestem tylko dobrą powierniczką? Przepraszam z góry za "niezdecydowany" wątek ale Jego nie zapytam kim dla Niego jestem bo się wystraszy:P

Gość prprp
- nie wystraszy sie - nie jestes dla niego powierniczka - wszystko sie fajnie układa i nawet wam zazdrosze hehe;d

Gość Malinowa90;)
Zaryzykuję z tą kolacją:) I jeszcze sukienkę ubiorę:D Ale czy kiedy chłopak mówi, że mogę mu powiedzieć wszystko to nie znaczy, że szuka przyjaciółki...? I co z weselem? Myślicie, że może mnie zaprosić...?

Gość a po co
macie ze sobą dobry kontakt i ciesz się z tego, nie szukaj dziury w całym, niech życie toczy się swoim rytmem. Co będzie z tego dalej czas pokaże, ale wszystko jest na dobrej drodze