Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żelowa marionetka

Hej mam pytanko- jak wy sie rozbieracie do ginekologa? Mam nago przed nim byc/

Polecane posty

Gość Żelowa marionetka

Ja sie przyznam ze sie wstydze- czy on nie moze jakos komputerowo mnie zbadac? Jakos sie poloze pod czyms i juz? I bez kpin- to moje pierwsze wyjscie do ginekologa, 17 lat

pewnie, moze Cie zbadac takim laserem, ktory przeswietla Twoje organy i on je oglada na komputerze, nawte nie musisz sie rozbierac

Gość do czego to dochodzi
rozbierasz sie od pasa w doł, a laserów zadnych jeszcze nie wymyslili ;-) pierwsza wizyta jest trudna, ale potem to juz jak do dentysty sie chdozi

Gość Żelowa marionetka
Nie chodze do dentysty. Ja nie stane przed nim calkiem nago, nie ma mowy

Gość Żelowa marionetka
No nie wiem bo nidgy nie bylam!

Gość cała rozbierać
się nie musisz. Zdejmujesz tylko spodnie/spódnicę i majtki. Najlepiej ubierz długa koszulkę, zebyś nie musiała latać z gołym tyłkiem po gabinecie. A mój lekarz najczęściej gapi się w akrtotekę, właśnie aby zapewnić pacjentce komfort psychiczny.

Gość santiiiii
nie musisz cała sie rozbierać, tylko od pasa w dół, załóż jaką tunikę to może Ci trochę pomoże...ale i tak jak się położysz na "samolot" to bedzie Ci musiał tam zajrzeć...niestety tak juz jest, musisz się przełamać, może masz kogoś z kim możesz tam pójść, kto Ci doda otuchy, mama albo przyjaciółka?

my chodzimy do takich nowoczesnych ginekologow, i nie musimy sie rozbierac :-) moj np jak chce mi dac tabletki to naciska taki specjylny guziczek, i one wypadaja zaraz na jego biurko, i najlepsze jest to ze maja smak gumisiow :-D

Gość Żelowa marionetka
Mama nie chce abym poszla bo mowi ze nie ma potrzeby a wsydem jest rozmawiac o tych sprawach z kolezankami.

Gość Żelowa marionetka
A gdzie sa takie gabinety gdzie nie trzeba do naga sie rozbierac?

Gość santiiiii
to ja myślę, że Twoja mama ( nie obraź się) ale nie poważnie podchodzi do tego tematu,więc widzę, że wsparcia nie bedziesz miała z jej strony, ale w nas bedziesz miała :D a może idź do Pani ginekolog?

Gość fdsfds
a dlaczego nie chcesz sie rozebrac do naga ? Nie golisz sie i wstyd pokazać ci zarosnietego bobra ?

Gość Żelowa marionetka
Do kobiety to chyba jeszcze gorzej jak jakas lesbijka mam nago przed nia stanac. Juz wole jakiegos Pana

marionetka nigdy u inekologa nie rozbierasz sie do naga doslownie,po prostu ubierasz tuniczke lub dluzszy podkoszulek i sciagsz tylko sam dol,poza tym sa w gabinetach parawany gdzie mozesz sie przygotowac,zaden lekarz nie bedzie chcial bys stanela przed nim calkiem nago:):):):)

Gość santiiiii
no każdy ma inne zdanie, czasem własnie młodym jest lepiej iść do kobiety niż faceta, mniej się wstydzą. A takie mam pytanie czy coś się dzieje, że chcesz iść do gina czy tak po prostu kontrolnie?

Gość Żelowa marionetka
No nie wiem, tyle sie slyszy o roznych dewiantach nie wyobrazam sobie aby jakis obcy facet mogl mi tam na dole grzebac reka chyba bym sie ze wstydu spalila.

Gość Żelowa marionetka
Wstyd o tym pisac ale prawie od zawsze mam nieregularne krwawienia- czasami po 3 cykle w miesiacu a potem przez 5 miesiecy nic. I tak od 12 roku zycia kiedy mialam pierwsza miesiaczke.

Gość santiiiii
no grzebać Ci bedzie, ale w rękawiczkach, nie martw sie bedzie ok:-)

Gość kikaaaaa
na pierwsza wizyte wybierz kobiete, bo raczej przy facecie mozesz byc skrepowana...i z tym rozbieraniem to lekka przesada- przeciez wiadomo ze ginekolog bada od pasa w dół!!!żadna filozofia, no i zazwyczaj sa parawaniki do tego rozbierania...

o dewiantach to sa schorowane opowiesci dziwnej tresci glupich dziewuch ,chodze regularnie do ginekologa i jakos w zyciu nie spotkalo mnie cos niestosownego.

Gość santiiiii
noooo to Ty już dawno powinnaś iść do gina!!!!! i Twoja mama mówi, że nie ma potrzeby iść????????? czy ona jest nie poważna?????

Gość Żelowa marionetka
Moja mama jest powazna i nie pisz tak o niej. Powiedziala ze to samo przejdzie jak urodze dziecko ale ja nie chce tyleczekac

Gość zamyslonanachwile
a tam ja sie nie wstydze, siadam sciagam spodnie, majtki i skarpetki. Uwale sie na fotel i niech mnie bada :D potem szybko sie ubieram i juz :) jesli sie wstydzisz to idz w sukience/spodniczce. Wtedy tylko zdejmujesz majtki i trwa to chwile a pomysl jakbys musiala zdjac obciste spodnie...

Gość zamyslonanachwile
TWOJA MAMA nie ma racji. Kazda dziewczyna POWINNA pojsc na wizyte do ginekologa po pierwszej miesiaczce.

Gość kikaaaaa
bajka ma racje te historie to jakies brednie...i nie sluchaj lepiej ich, bo ja tez jakos nigdy nie trafilam ale grunt to znalezc dobrego lekarza a jak powiesz ze to twoja pierwsza wizyta to potraktuje cie z wyrozumialoscia:)

Gość santiiiii
Przepraszam nie chciałam Cię urazić, ale takie miesiączkowanie nie jest normalne, jak nie masz regularnych cyklów, i lekarz Ci tego nie unormuje, w przyszłości możesz mieć problemy w zajściu w ciążę.

Gość santiiiii
powiem tak: najważniejszą rzeczą do zajścia w ciążę jest regularny cykl miesiączkowy!