Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚLIWKI NA SOŚNIE

JESTEM PRZERAŻONA TYM CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE....;(

Polecane posty

Gość ŚLIWKI NA SOŚNIE

Hej...od jakiegoś czasu miewam dziwne stany. Zazwyczaj dopada mnie to wieczorem, w domu, po jakimś mega ciężkim dniu - ale ostatnio też np. w autobusie... A co mi się dzieje? Nagłe zawroty zgłowy jakby prowadzące do skraja zachowania świadomości (dochodzę do momentu, że na parę sekund jakby odrywam się od rzeczywistości i mam takie uczucie, jakbym miała zemdleć) wtedy ogarnia mnie przerażenie i jakoś zwalczam to uczucie w sobie, ale to wraca i wraca fazami, co kilka minut - i tak przez np. godzinę. Towarzyszy temu uczucie duszności, drgawki w całym ciele, okropnie denerwujące i przejmujące, i wrażenie, że nie mam nad ciałem kontroli;/ Momentami nie mogę też nic powiedzieć. Przechodzi mi zazwyczaj dopiero na następny dzień - kiedy te objawy ucichają to kładę sie spać - ale to też jest okropnie dziwne - bo gdy jestem między fazą snu a rzeczywistościa to nagle ( i to akurat rzecz którą mam od wieeeeelu lat) mam uczucie, jakby moja dusza/psychika/?? ulatywała ze mnie ;/ czyli jakbym traciła świadomość - i słyszę wtedy czasami odgłosy w głowie, ale jednocześnie jakby dochodziły z zewnątrz.., okropne mam zawroty, na moment nie wiem gdzie jestem i kim jestem,ciężko to opisać. Wtedy zazwyczaj o ile mogę otwieram oczy i zlana potem doprowadzam się do ładu - po czym momentalnie, bardzo mocno i głęboko zasypiam. Dodam jeszcze, że bardzo często miewałam w życiu, teraz też ale trochę mniej, deja vu - tylko nie takie normalne, a trwające np. po godzinę... Czemu też towarzyszyło uczucie odrealnienia, jakbym oglądała po prostu film, który bardzo dobrze znam. Nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć, ale może ktoś z was jest mi w stanie powiedzieć, co to może znaczyć? Boję się, że następnym razem gdy mnie dopadnie taki atak, to że nie zapanuję nad nim (tak jak teraz mi się udaje) i stanie się ze mną coś bardzo dziwnego...coś nad czym nie będę miała kotroli...a wizja tego mnie przeraża ;(

Gość mnknjkhnjk
tez tak mialam pare razy..dokladnie tak samo. nie wiem co to moze byc..myslalam ze ja jakas inna jestem ;P

Gość ŚLIWKI NA SOŚNIE
Problem w tym, że ja nic "nie biorę".... No i co teraz?

"9 [zgłoś do usunięcia] ŚLIWKI NA SOŚNIE Problem w tym, że ja nic "nie biorę".... No i co teraz? " Nie wierzę:P.Pochwal sie ile masz wsobie pestycydów,fungicydów,antybiotyków ,syntetycznych hormonów i innych syfów:P.

Gość ŚLIWKI NA SOŚNIE
Jeśłi jakieś mam, to tyle, ile każdy przeciętny człowiek....a objawy są dość nieprzeciętne... nie sądzisz??

Gość onaonaonaaa
sluchaj , nie boj sie, Ty poprostu potrafisz i chcac nie chcac wychodzisz ze swojego ciala :) tworzysz ciało astralne. wpisz sobie w google ciało astralne, albo wychodenie z ciala, podroze astralne. zobaczysz o co w tym chodzi i ile ludzi to ma :))

ja też miałam często deja vu i to co opisujesz, takie zawroty głowy nagłe połączone z brakiem pamięci na chwilę, szok i drgawki, nie mam pojęcia co mi jest

ja też miałam często deja vu i to co opisujesz, takie zawroty głowy nagłe połączone z brakiem pamięci na chwilę, szok i drgawki, nie mam pojęcia co mi jest

"7 [zgłoś do usunięcia] ŚLIWKI NA SOŚNIE Jeśłi jakieś mam, to tyle, ile każdy przeciętny człowiek....a objawy są dość nieprzeciętne... nie sądzisz??" Przeciętny ma zwykle o wiele za dużo:P.Dlatego radze zastosować zdrową dietę i zdrową wodę:P.Poza tym masz objawy neurologiczne-to może być przez zatrucie związkami rtęci z plomby:O.

Zrob badania, moze to tez tylko nerwy. Moze oczyśc organizm z toksyn to moze pomoc

Gość Lighterr
Autorko. Idź do lekarza z tym i nie Cię skieruje na odpowiednie badania,morfologia-krew itp. Jeśli będzie dobrze to może to mieć podłoże nerwicowe. Określa się to jako somatyzacja. A w związku z tym gdyby to nie ustępowało lub się zaostrzalo to też proponuje iść do odpowiedniego specjalisty. Poza tym zalecam abyś odstawiła wszystko to co zakłóca krążenie,ukrwnienie itp jeśli np palisz. Pozdrawiam.

Gość Lighterr
12:02 [zgłoś do usunięcia] onaonaonaaa sluchaj , nie boj sie, Ty poprostu potrafisz i chcac nie chcac wychodzisz ze swojego ciala tworzysz ciało astralne. wpisz sobie w google ciało astralne, albo wychodenie z ciala, podroze astralne. zobaczysz o co w tym chodzi i ile ludzi to ma Naturalnie w tym wypadku też zalecam zgłoszenie się do lekarza stosownej specjalności:classic_cool:

Gość ONEWAY123
To już tylko egzorcyzmy pomogą, pewnie jesteś opętana ;)

Gość tez tak mialam
przez pewien okres, teraz mi przeszlo i mam nadzieje ze nigdy nie wroci

Gość lola _lola
MASZ RAKA!

Gość nie pierdol chcecie tylko lask
zawroty glowy moga byc spowodowane takze krzywym kregoslupem, chorym sercem, a takze niedoborami - zelaza, wapnia. ogolnie witamin. trzeba isc do lekarza.