Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durny_temat

Czy są tu mamy których mężowie mają ograniczone prawa rodzicielskie

Polecane posty

Gość durny_temat

Witam. Chce się rozwieść z mężem. Mamy 1,5 roczną córkę, ciąża była jak najbardziej planowana. Wszystko było dobrze do dnia porodu. Gdy dziecko pojawiło się na świecie on jakby stał się zupełnie innym człowiekiem. W niczym przy dziecku mi nie pomaga. Dla niego wykąpać dziecko raz w tygodniu to kara:/ Raz sprzątałam i poprosiłam go żeby zmienił jej pampersa bo zrobiła kupę to mi odpowiedział że nie zmieni bo gra na komputerze i jest zajęty, po czym dodał że niech siedzi w kupie. Wczoraj byłam na zakupach i poprosiłam go żeby po nas przyjechał bo nie zabiorę się z tymi wszystkimi siatami do domu to mi odpowiedział że jest zajęty bo zaraz jedzie do kolegi a ja mogę sobie na nogach przyjść. Nie dość że nie pomoga mi przy dziecku to nawet po sobie nie potrafi posprzątać. Gdy dziecko się urodziło znalazł sobie kumpli którzy biorą i on też zaczął. Przez to stał się agresywny, nie uderzył mnie ale jest strasznie nerwowy. Mieszkam już u mamy, ale chciałabym mu odebrać lub ograniczyć prawa rodzicielskie. Nastawia dziecko przeciw mnie, mówi jej że mama jest głupia itp. Jak bierze dziecko to jedzie z nim do swojej mamusi zostawia ją tam a on jedzie do kumpli na ćpanie:/ Tylko jak ja mam udowodnić w sądzie że bierze narkotyki? Żaden z jego pożal się Boże kolegów nie będzie zeznawał przeciwko niemu, a jak sąd każe mu zrobić test to on przez ten okres specialnie nie będzie jadł żeby mu nic nie wyszło.

wybierz sie do dobrego adwokata i tyle,nikt ci tu nic rozsadnego nie poradzi:O trzeba bylo myslec z kim sie planuje dziecko:(

Gość durny_temat
LuxLux: Byliśmy ze sobą 6 lat i facet wręcz idealny. Pomagał mi we wszystkim, był dobry, opiekuńczy itp. Jak dziecko się urodziło wpadł w to zasrane towrzystwo i wszystko się zmieniło:/ Nikt go nie poznaje... Jego i moi rodzice, nasi wspólni znajomi. Wszyscy się dziwią co się stało że on się tak zmienił:/

Gość jolanda3000
miej dyktafon i nagraj upozorowana rozmowe np. znów brales/paliles... moze cos ptrzytaknie w takiej rozmowie,

Moja koleżanka też była z facetem, który ćpał i pił, ale o dziwo nie może mu nawet ograniczyć praw,bo musi mieć zaświadczenie od lekarza, że on bierze, więc musiałby sam do niego pójść. Dla mnie to jest chore i myślę, że może da się to jakoś obejść, ale musiałabyś znaleźć dobrego adwokata....

Gość durny_temat
agawerka: No masz racje to jest chore. On się śmieje bo dobrze wie że mu nie udowodnie tego że bierze:/