Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whole hazelnuts

Czy jadlyscie orzechy w ciazy

Polecane posty

Gość whole hazelnuts

j/w

Gość oczywiście że tak a niby dlacz
ego pytasz?

Gość whole hazelnuts
no np jest cos takiego jak alergia i orzechy nie sa wskazane.... no wlasnie jem czekolade z calymi orzechami- a zjem ja cala to napewno- i tak sie zastanawiam co tak sie LuxLux unioslas?pyt jak pyt wystarczy odpowiedziec a nie kurwami rzucac:O

te z o tym słyszałam ja jadłam raz, bo po prostu mnie odrzucało od orzechów

Gość oczywiście że tak a niby dlacz
w ciąży niewskazane? a niby kto ma dostać tej alergii? na początku pierwszej ciąży po prostu zajadałam się pistacjami potrafiłam zjeść całe kilo na raz;) spokojnie możesz wcinać ile wlezie, bo są zdrowe inna sprawa, że są ciężkostrawne i mogą powodować problemy z wypróżnianiem

Gość mama zaraz dwojeczki
Jadlam i jem. Sa bardzo zdrowe.

Gość whole hazelnuts
no wlasnie mnie nie odrzuca a wrecz przeciwnie:O np Rotter Sport z calymi orzechami moglabym jesc na okraglo:O wiadomo,ze staram sie nie jesc, niby pisze, ze na orzechy nalezy zwracac uwage jesli ma sie jakies problemy alergiczny, czy w rodzinie sa-ja nie mam i nigdy na nic nie mialam, w rodzinie tez nikt jakis problemow nie ma, ale za kazdym razem jak siegam po czekolade z orzechami to sie zastanawiam brac czy nie:O

Wiesz co, nie obraz sie, ale wydaje mi sie, ze szukasz problemu na sile :o Jedz na zdrowie i przestan sie przejmowac kazda pierdola ;)

Gość królewienka
A dlaczego niby nie jeść, w ciąży możesz jeść wszystko, nie przesadzaj. Jedynie uważać na surowe mięso i ryby oraz sery pleśniowe, no i alkohol oczywiście. Nie rozumiem w ogóle, co to za pytania na kafeterii, czy mogę jeść orzechy, winogrono,truskawki itd, przecież w ciąży można, dopiero ewentualnie przy karmieniu piersią trzeba uważać na takie rzeczy, ale nie w ciąży !!!!!

Gość whole hazelnuts
ignorantko-dziecko!dziecko moze jej dostac:O nie chodzi, ze chce przesadzac ale te co pisza jedz jedz jedz widac nigdy nic nie przeczytaly na ten temat:O

Gość whole hazelnuts
nie, nie szukam problemu, poprostu Ty nic na ten temat nie wiesz i tyle:O koniec tematu

Gość królewienka
ale jak jesteś w ciąży, to nie musisz jeszcze uważać na takie alergizujące rzeczy, tylko dopiero jak urodzisz i zaczniesz karmić piersią. Cudujesz i przesadzasz, bo możesz jeść wszystko.

Gość nie mozna !!! oszalalas ?
:O:O pytanie glupie a moze zadam pytanie co mozna w ciazy jesc? :O bo z tego wynika ze nic :O:O:O ja nie dziwie sie ze dzieci rodza sie z alergiami bo skoro nic nie mozna jesc pozniej zero bakteri na plac zabaw nie , bo inne dzieci bo tamto i sramto :O

Gość królewienka
Ty nic nie wiesz na ten temat, widac.I na siłę upierasz się na swoim.

no tak ja właśnie czytałam o orzechach i cytrusach ale każdy robi co chce i juz

Gość królewienka
Nie przesadzajcie z tym uważaniem. Ja dopiero uwazałam karmiąc piersią.

Gość nie mozna !!! oszalalas ?
a co do karmienia piersia to wysztrzegac sie grochu kapusty takich rzeczy mozna tez jesc wszystko pomalu wprowadzajac ja jadlam wszystko nawet ostrego kebaba i nic sie nie stalo :O ale zagranica podchodza do tego z luzem nie jak w polsce w tv powiedza nie jedz masla to nie bada jesc nie jedz gruszki buhhh juz nikt nie bedzie jadl :O jak za komuny :O

no i oczywiscie czytałąm o serach pleśniowych, ale nie np ser feta, tylko tych prawdziwych oraz surowym mięsie

Gość haahahahahahahahaha
najlepiej nic nie jedz idiotko bo twoje dziecko nie daj boze w przeciwienstwie do ciebie, moze urodzic sie z mozgiem,a to dopieroby bylo:O:O:O debilko do potegi, dawno tu takiej jebnietej nie bylo:O

A ta dalej swoje...:O Ja nie wiem, a ty wiesz tak? CO temat to glupszy na tym forum :o Wiesz ile musialabys jesc orzechow dziennie, zeby to mialo wplyw na dziecko? :o NIC w nadmiarze nie jest zdrowe: ani orzechy, ani mleko (skaza bialkowa!) ani truskawki (alergia rowniez u dziecka!) ani NIC, ale zrozum, zeby dziecko mialo z tym problem to musialabys jesc regularnie codziennie po kg, dwa, a nie pare czekoladek z orzechami :o WIec lepiej ty poczytaj dokladnie, a nie histeryzuj :o

Jadlam orzechy, cytrusy, pilam cole i kawe. Nie trzeslam sie nad soba jak niektore histeryczki, ktore kawy nie wypija, za to uwazaja ze lampka wina lub papierosek nie zaszkodza :O

karmiac piersią to juz prawie nic nie można ja na poczatku to prawie nic nie jadłam bo to czy tamto, ale jak już miałąm dosć, to zaczęłam jeść wreszcie wszystko, no moze prawie wszystko

Gość do asiamt
boze,ignorantko to dotyczy serow z NIEPASTERYZOWANEGO MLEKA!!!!! w Polsce praktycznie takich sie nie robi,kazdy podlega procesowi pasteryzacji!!!! kurwa mac wy czytacie cos oprócz kafeterii??????????????????????????????

nie no autorko,rozwalił mnie ten topik:D dobrze Ci dziewczyny pisza, najlepiej nic nie jedz:D a skoro wiesz lepiej i zamierzasz tu udowadniac swoje racje,to po cholere zakladasz topik? szkoda gadac, niezle sie usmialam:D

dlaczego od razu ignorantko??? czytaj do końca to co piszę napisałam, że nie dotyczy to naszych udawanych serów typu feta, cieżko to zrozumieć?

Gość whole hazelnuts
dziewczyny ale Wy dziwne jestescie- zadalam pyt tak poprstu-a Wy naskoczylyscie na mnie jakby nie wiem co zlego zrobila przeciez sieroty kafeteryjne napisalam wyraznie, ze JEM orzechy!!!tylko sie zastanawiam czy ktos zwraca tak bardzo uwage na to, ze moge one wywyolac alergie u dziecka:O ludzie troszku, troszeczke wiecej "milszego"podejscia do innych a bedzie lepiej:) po co sie unosic jakby nie wiem jaka krzywda sie Wam stala- jak Wam pyt nie odpowiada po co tu wlazicie? uzlyc sobie?:O

tak i jeszcze Cie z błotem zmieszają, jakie napięcie przedmiesiączkowe czy co?

Gość whole hazelnuts
tylko, ze ja kawe pije, orzechy jem...