Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia432

8 LAT RÓZNICY

Polecane posty

Gość gosia432

Dziewczyna 18 lat, chłopak 26. Ona rok przed maturą, on po studiach własnie zaczął pierwszą pracę. Jak sądziczie o szansach, uda sie?

taka różnica jak u nas...tez miałam 18 lat gdy zaczęliśmy się spotyka c,mąż miał 26...jesteśmy juz 8 lat po ślubie :)

Gość gosia432
to tak trudno przewidzieć jak sie zycie ułoży.... sama bym chciała wiedziec czy on mnie kocha....

Gość gosia432
znam i odwrotne przypadki

Gość gosia432
jak było u was?

Gość cvccdfdd25
Teraz nie ma roznicy poczekaj pare lat to bedziesz miec starucha

Gość e tam bzdura
no cośty 18 i 26? raczej na dłuższą metę się nie uda, facet w wieku 26 lat jest dorosły, chce kobiety sexu,normalnego stabilnego związku a nie małotaty która ma w głowie fiu-bzdziu, osiemnastki sa puste,tylko hihy i nic więcej, mamusia da jeśc,wypierze gacie a one mysla o imprezach i chłopakach (nie mylić z mężczyznami !), daja dupy na prawo i lewo i myslą że mają powodzenie kobieta zaś w wieku 26 lat to juz ktos, jest stabilna,wie czego chce i na takiej mozna polegac

a ja mam 21 , moj chlopak 28 , jestesmy ze soba juz ponad dwa lata i nic nie wskazuje na to zeby mialo cos sie zminic , a w dodatku dzieli nas ok. 200 km , ja Olsztyn , on Warszawa, widujemy sie co tydzien , co dwa . Na poczatku mielismy watpliwosci owszem , ja studiuje i pracuje , on juz po studiach, tez ma prace . Mysle , ze to kwetia charakteru , sily woli , cierpiliwosci i oczywicie MILOSC . a i dodam , ze w naszym zwiazu to zaden surwiwal :) zadna meka . Zawsze mamy o czym rozmawiac , wiele nas laczy :)

Gość belerofront
"kobieta zaś w wieku 26 lat to juz ktos, jest stabilna,wie czego chce i na takiej mozna polegac" - chyba dostałem zajadow ze śmiechu :D, panna w tym wieku ma tylko trochę mniej siana pod kopułą niż 18 i na pewno nie jest stabilna emocjonalnie i nie wie czego chce a wracając do tematu, 8 lat różnicy, to żadna różnica, miałem taką pannę mając 33 lata i byliśmy razem 3 lata więc to nie jest kwestia wieku tylko dobrania się