Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serghehy

Mam już dość czatowania na całe życie

Polecane posty

Gość serghehy

Mam już dość czatowania za wszystkie czasy !!! Kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa !!!!! Czatuję od roku i uwierzcie że nie spotkałem na czacie jeszcze normalnej życzliwej i ciepłej sympatycznej osoby ! W dzisiejszym świecie jest to kompletni niemożliwe !..Z żadną dziewczyną nie można normalnie porozmawiać, wszystkie są zarozumiałe, pewne siebie, zakompleksione, mają ogromne wymagania a do tego nic sobą nie reprezentują i szukają nie wiadomo kogo !..Nie potrafią odpowiadać na normalne pytania typu jak leci, co słychać, jak dzień, gdyż od razu padają hasła " A co cie to", "Wal sie" "Nie chce mi sie rozmawiac" haha no to po chuj tam kurwa siedzą ! po co wchodzą na te czaty ? za karę tam siedzą czy jak ?! Ludzie ! przepraszam za mój ton ale do cholery jasnej przegadałem już tam chyba z ponad setką ludzi i jeszcze nie trafiłem tam na osobę z którą można normalnie porozmawiać jak człowiek z człowiekiem ! Wszyscy przewrażliwieni, rozdrażnieni, niemili, nieufni, przemądrzali i pewni siebie.Jak nie tu to gdzie poznać normalnych ludzi ? przecież w realnym świecie też będzie podobnie.

Gość hgygyyuuygygygyg
Nie dziw się, że dziewczyny są nieufne bo cię nie znają a teraz roi się od cwaniaków i zboczeńców. lepiej być ostrożnym. ja też nie jestem zbyt wylewna a już w szczególności jak kogoś nie znam.

Gość serghehy
O matko rozumiem ale na litość Boską przecież kurwa nie wszyscy tacy są ! przecież można normalnie porozmawiać i pokazać się z lepszej strony, w końcu jesteśmy tam anonimowi ! Dlaczego panuje taka tępota głupia, Ty jesteś miły i normalny a ktoś od razu Cię atakuje i robi z Ciebie zboczeńca.

Gość serghehy
wstawiałam już nawet foty swojej tzipy to nikt nie chciał jej wylizac w realu

Gość M A R Cinnn
Ja się z Tobą zgadzam bo też czatuję w wolnych chwilach i jeśli mam być szczery to wygląda to tak samo..Kiedyś na czacie można było poznać interesujących ludzi a czasem przyjaźń na całe życie jak mój kolega poznał swoją przyjaciółkę z którą jest już od 15 lat a dzisiaj niestety tandeta i kicz się tam przewala.Dzieci nowego systemu, era fotki, nk, facezboka i tak dalej.

Gość kaaamiiaaa
Skąd ja to znam autorze :) lepiej tego w słowa nie mogłeś ubrać, no po prostu nie ma szans poznać tam wartościowych osób bo przewalają się ta ludzie nie ludzie po prostu :)

ja swojego męża poznałam na czacie:p i ogółem mam sporo znajomych poznanych na forach i czatach regionalnych ... jak wchodzisz na sex czaty to nie dziw sie kogo tam znajdujesz :)

Gość sliczna...
etam..ja jestem milutka i co z tego jak faceci sa dziwni ...:(