Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amesotis

gdzie mozna uzyskac porade ortopedyczna?

Polecane posty

Gość amesotis

Czy w poradni ortopedycznej beda w stanie powiedziec mi cos wiecej na temat diagnozy u mojego dziecka? Bylam o ortopedy i rzucil mi diagnoza dziwna o ktorej nic nie moge nigdzie znalezc a ponoc kilka procent dzieci sie z tym rodzi i chce blizszych informacji. z gory dzieki za odpowiedzi!

Gość lekarze liczą zawsze
a dlaczego lekarza o to nie zapytałaś od razu?

Gość amesotis
pytalam - ponoc 10% dzieci rodzi sie z danym schorzeniem a wiecej iformacji to w stylu: za jakis czas minie. nic w necie nie ma o tym a o kazdym schorzeniu masaaa informacji. lekarz sie bardzo spieszyl i poswiecil nam az 8min

Gość dfgdfgdf
a w jaki sposob stwierdil schorzenie? powinnas miec badania, na postawie ktorych to stwierdzil. z badaniami udaj sie do innego ortopedy w celu potwierdzenia.

Gość julkajulka
A co to za schorzenie? Mój narzeczony jest ortopedą, mogę go podpytać.

Gość amesotis
jestem teraz dziewczyny : slabo rozwinieta tkanka laczna przez co ma wiotkie stawy :/ Nic do mnie to nie przemawia a stwierdzi na podstawie badania: zlapal dziecku kciuk i tak wygial ze dotknal nim reki:/

Gość amesotis
pewnie cie julkajulka nie ma juz:/

Gość amesotis
finalnie dziecko ma 19 miesiecy skonczone i nie chodzi:/

Gość amesotis
wysylaja czlowieka od lekarza do lekarza kazdy uwywa rece i twierdzi ze nie widzi wiekszych problemow . Neurolog : slanbe napiecie miesniowe - rehabilitacja, ortopeda zas: z ta tkanka :/ Nic mi to kompletnie nie mowi:/

amesotis syn sąsiadki to ma i rzeczywiście rękę może w łuk wywinąć. Jeśli jesteś z okolic Wrocławia, mogę polecić ortopedę, który na tym się zna. Generalnie żadnej diagnostyki nie ma, trzeba to przeczekać do okresu dojrzewania

Gość amesotis
dziekuje ci bardzo Minia - ja jestem z wroclawia dokladnie:) Ile dziecko sasiadow mialo kiedy zaczelo chodzic?

autorko,po raz kolejny radzisz sie na kafe zamiast poszukac w okolicy dobrego ortopedy!!! na co ty czekasz? na kafeteryjna diagnoze i recepte??? opamietaj sie, rusz dupe do specjalisty!!!!! skad jestes to ci znajde namiary skoro nie chcesz albo nie potrafisz poszukac!!!

Gość amesotis
od kilku miesiecy szukam i pierwszy raz znalazlam kogos kto sie z tym zetknal :/ Boze jaka ulga. Ja sie juz tak martwie ze od zmyslow odchodze:((((

Gość amesotis
bylam u ortopedy ponoc najlepszego - a szukam osoby ktora wie cos na ten temat - na moim miejscu rowniez bys to robila na pewno:)

Gość amesotis
rehabilituje od 6 miesiecy- zbednie

dlaczego uwazasz ze zbędnie??? jesli bylas tylko u jednego ortopedy, to wybacz, ale moze faktycznie zainteresuje sie bardziej zdrowiem wlasnego dziecka bo przesiadywanie na kafe niewiele tu pomoze:O

i jeszcze jedno-gdyby moje dziecko mialo postawiona taka diagnoze jak twoje, gdyby nie chodzilo w wieku 19 miesiecy to stanelabym na rzesach, konsultowalabym sie u 10 najlepszych lekarzy i nie pieprzyła ze rehabilitacja jest zbędna!!! szkoda mi bardzo twojego dziecka, baaaardzo!!

Gość amesotis
Sweetrose - ja juz przestalam z toba rozmawiac - jak ci cos przeszkadza to wlazic tu nie musisz. I malo mnie interesuje twoje zdanie na ten temat :)

Gość amesotis
a co do lekarzy to bylam juz chyba u wszystkich mozliwych:)

Gość amesotis
i widac za to jak ty tutaj czesto przesiadujesz zamiast zajac sie wlasnym dzieckiem ( o ile je w ogole masz) Ponad 500 postow o tym swiadczy :) Zegnam

Gość amesotis
i gowno ci do tego gdzie chodze i gdzie sie konsultuje.

Gość amesotis
Dziekuje Ci bardzo MINIA:) Ja sobie zapisze ten topik i bede go odwiedzala. Pozdrawiam

piszesz ze bylas u jednego lekarza- wiec moze zdecyduj sie,ktora wersja jest prawdziwa:O a o moje 500 postow sie nie martw, pisze z pracy, nie robie tego kosztem mojego dziecka:D:D zal mi dzieci takich smętnych matek jak ty jak ty,ktore leja ciepłym moczem na zdrowie wlasnego dziecka:O zegnam chamska babo!

Gość amesotis
leja na zdrowie wlasnego dziecka ?:) A twoim zdaniem to ze weszlam na forum o tym swiadczy?:) wiesz co ja na twoim miejscu skonsultowalabym sie z najlepszym psychiatra poniewaz zdecydowanie cos z toba nie tak:) kolejna z serii ,,szczekaczek z forum". Idz lepiej do pracy do schroniska bedziesz miala wiecej mozliwosci by sobie poszczekac:) Az zal mi twojego dziecka - pewnie do dziecka tez jestes taka impulsywna :)

dla ciebie wyrocznia jest jakas anonimowa kobieta z kafe, ktora pisze o dziecku sasiadow? i co? bedziesz je leczyc wirtualnie z pomoca MINIA85?

uspokój sie autorko,polecam tyle zaangazowania wlozyc w rehabilitacje chorego dziecka a nie na naskakiwania na dziewczyny na kafe:O

Gość end of end
nie wierze w to co czytam co za larwa wyszczekana