Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amesotis

gdzie mozna uzyskac porade ortopedyczna?

Polecane posty

Gość end of end
co ty mamusiu za dyche w ogole robisz? wyzywasz ludzi bo ci chca doradzic? kuurwa,no nie wierze, ze takie baby laza po swiecie i maja dzieci

Gość amesotis
po prostu nie lubie jak mi ktos dziecko tyka :) od ukonczenia 12 miesiaca latam z moim dzieckiem po lekarzach wszystkich mozliwych i rehabilituje je ( z rehabilitantka ) + sama w domu. Wydaje na 45min rehabilitacji 75zl ( 3 razy w tygodniu od 6 miesiecy) + wizytye lekarkie, badania itp. i ktos mi tu bedzie zarzucal , ze sie dzieckiem nie zajmuje bo weszlam na forum zapytac gdzie mozna sie poradzic jeszcze i przy opkazji poszukac jakis wskazówek od kogos kto znal taki przypadek. Na tym koncze moje pogaduszki bo to jest zbedne - na tym forum same szczekaczki sa ktore tylko szukaja powodu by sie wyżyć na kims innym:/

Gość amesotis
sorry rozanka ale jak widzisz ciagle rehabilituje moje dziecko sama + z rehabilitantka regularnie a to na mnie naskoczono z jakis dziwnych powodow:/ Ja weszlam sie poradzic jak wyzej napisano a nie zeby mnie ktos pouczal jak mam sie zajmowac swoim dzieckiem - w tym przypadku nie chodzi o zwykle slabe napiecie miesniowe:/ Boze co za ludzie :/ ja nie wiem :/ Ile ja juz lez wylalam i nerwow styracilam , ze mi dziecko nie chodzi a wy jeszcze mnie dobijacie:/ jestes bez serca:/ kocham moje dziecko nad zycie i nigdy jej krzywdy nie dam zrobic:/

Gość end of end
tak tak, bez serca... bezczelna chamska krowo:O spadaj juz i zajmij sie dzieckiem, a jesli cie to trudzi, to moze oddaj je do adopcji!!!

myślę, ze autorka jest znerwicowana i byle jakiś tekst wyprowadza ja z równowagi, powinnyście to zrozumieć, być moze nie wiecie jak to jest jak ma się ciężko chore dziecko

Gość amesotis
:/ nie bede tego komentowala:/ i tez nie ma z kim dyskutowac tutaj :/ w zyciu takich prostakow i chamow nie spotkalam :/ a tak poza tym dobrze sie jest zrobic na pomaranczowo i pisac jako 2 osoba ;)

Gość end of end
a jak mam pisac idiotko,na rozowo? spieprzaj leniwa pizdo,zajmij sie chorym dzieckiem!!! kutwa, takim jak ty opieka powinna dzieci zabierac i dawac normalnym ludziom ktorzy poswieciliby mu sie bez reszty!!!!

Gość amesotis
nie moja wina zes sie w melinie wychowywala :) Tym samym przestan tu szczekac :) Sweet idiotko:)

Gość amesotis
dobra ja uciekam bo tu sie robi zlot prostakow:/

Gość ja18888
wierzyc sie nie chce ze takie idiotki tu siedza. Kobieta pisze, ze rehabilituje dziecko od dluzszego czasu, - latala po lekarzach, - wchodzi znalezc jakies informacje na ten temat martwiac sie o dziecko i jeszcze zarzucaja ze sie dzieckiem nie zajmuje jestescie zwyklymi pustakami szczegolnie ta pomaranczka wyzej !!!!!!!!!!!!!

Gość ja18888
takim agresywnym babom jak ty powinni dzieci zabierac !!!!!!!!!!!!! az strach myslec co z dzieckiem w domu robisz tempa babo !!!!!!!!!!!

Gość amesotis
odpierdolcie sie jebane szmaty odemnie

Gość amesotis2
ladny podszyw :) brawo teraz mozesz sie klocic tutaj sama ze soba :) Ehh ile mi radosci daja tacy walnieci ludzie jak ty:)

Gość amesotis2
na szczescie szkola sie zaraz konczy i znow beda cie gnebic w klasie za to ze jestes zwyklym wymoczkiem spoleczenstwa :) swoja droga milo ze ci sie moj nick spodobal :) powodzenia w kloceniu sie sama ze soba :)

Gość wisienka na torcie2
No i co ci da to pierdolenie bez sensu?znalazłas porade? chyba nie,prawda?szukaj prawdziwego lekarza, a nie kafe specjalistow od wszystkiego!

Gość julkajulka
amesotis rozmawiałam z narzeczonym. Odpowiedział, że na słabo rozwiniętą tkankę łączną oczywiście rehabilitacja. Ale pomimo tego schorzenia dziecko powinno już chodzić. Skoro nie chodzi to najprawdopodobniej nakład się tu drugi problem, właśnie neurologiczny. Koniecznie trzeba udać się do dobrego neurologa.

Gość wisienka na torcie2
autorka woli kafe od lekarza

Gość amesotis2
julkajulka- dziekuje ci bardzo. problem polega na tym, ze u 4 neurologow nie stwierdzono zadnych problemow na podlozu neurologicznym ( wszelkie potrzebne badania tez juz przeprowadzalam).

Gość julkajulka
jakie te badania robilas u tych neurologow?

Gość amesotis2
robilam badania : EMG , genetyczne.

Gość amesotis2
do tego skierowanie do ortopedy i ponoc corka jest opozniona o rok fizycznie i ma to nadrobic z biegiem lat ( dorownac rowiesnikom) no i ponoc przez to ma chodzic w wieku 2 lat dopiero.

Gość amesotis2
o jakis specjalistycznych rehabilitacjach ani slowa nie wspomnial - rehabilitujemy z polecenia neurologow metoda bobath

Autorko! Mam namiar na poradnię rehabilitacyją na nfz http://www.ottoprodent.pl/ Zadzwoń i się dowiedz, tam są wszyscy specjaliści. Synek koleżanki chodził normalnie, dopiero później miał problemy- w wieku około 3lat. Teraz ma 7 i jest wszystko ok