Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunka1

stary autobus lub wrak- POSZUKIWANY!

Polecane posty

Chciałabym zrobić prezent mężowi na 30 urodziny i skombinować dla niego stary autobus lub wrak autobusu. Mąż bardzo się tym interesuje i byłby wniebowzięty mogąc pogrzebać sobie w takim. Może któraś z Was widziała gdzieś taki, lub słyszała o sprzedaży owego. Będę wdzięczna za pomoc i info;)

Gość nie jest to głupie
poszukaj w ogłoszeniach, może coś sie znajdzie. choć nasz polskie autobusy jak są oddawane to są już mocno wyeksploatowane no i taki autobus zajmuje dużo miejsca na działce

Gość nie jest to głupie
poza tym jesli mąż naprawdę tym się interesuje to jak mu kupisz autobus to on zapomni całkowicie o Tobie, autobus jest duży więc przeprowadzić odnowę takiego pojazdu może być czasochłonne i dosyć kosztowne. Kup mu może coś mniejszego... no chyba ze masz góre kasy;) to na portalach aukcyjnych jest trochę ogłoszeń z autobusami ale takimi co mają 20 -30lat

to nie żart;), szukałam na portalach aukcyjnych.. ale cena większości z nich to 20-30 tys zł.. a mi chodzi o taki całkowicie stary w granicach 1 tys. zł., którego można by odrestaurować. Może któraś z was widziała gdzieś taki na wsi, albo w okolicy. Pozdrawiam

Gość aSunsino

Przyznam, że temat mnie lekko rozbawił, ale jako, że w sumie ostatnio czytałem dość ciekawy artykuł o autobusach - https://www.truck.pl/pl/article/665/autosan-h9-si%C5%82a-w-prostocie%2Cjar_232 to mogę odesłać na ten portal Truck macie tutaj ogłoszenia odnośnie pojazdów ciężarowych czy też dostawczych, a także właśnie autobusów. Może komuś się przyda - autobus na urdzoiny dobre.