Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareen

oszukal i zostawil;(

Polecane posty

Gość kareen

25 lat- jestem. tzn byłam z moim chłopakiem 4,5 lat. Nigdy z nim sie nie kochałam. Ale ostatnio tak bardzo nalegał że się zgodziłam. I następnego dnia powiedział że mnie zostawia bo "nie byłam zbyt dobra" ? ;( normalnie nie mogę tego pojąć jak on mógł. ALE PRZEJDE DO KONKRETÓW: chcę się zemścić na nim . Tylko potrzebuję pomocy. Chce wrobic go że jestem w ciąży- musze kupić test i zrobic go przy nim. Inaczej nie uwierzy. Ale żeby to zrobić potrzebuję moc kobiety w ciąży. Inaczej się z nim nie da. I niech tak będzie sie martwić i ubolewac co zrobi przez 2-3 dni. \ Błagam pomóżcie;( Oczywiscie zrewanżuję się i zapłacę za pomoc;(

Gość jak myślicie?
daj gg pomoge ci ja tez tak zrobiłam :) i mi si eudało ;d

Gość kareen
Prosze napisac na gg;( 37446114

Gość jak myślicie?
wczoraj pisałaś o tym ale nieumiałam już znajsć tej rozmowy tam było twoje gg wczoraj chciałam wiczorem napsiać :)

zalosne i co myslisz,ze zostanie ,bo niby jestes w ciazy?nie rozumiem jak mozna sie tak ponizac,zeby za wszelka cene zatrzymac przy sobie faceta

Gość jkajdhs
MOC??? to niech moja moc bedzie z toba:D

Gość kareen
Nie chce go zatrzymywac. Chce sie zemscic.

daj sobie spokoj. skoro tak sie zachowal widocznie nie zasluzyl na ciebie.lepiej poszukaj sobie kogos innego to najlepsza zemsta,niech zobaczy co stracił.