Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie smiala

Jakie teksty na przywitanie

Polecane posty

Gość nie smiala

to znaczy na poczatek roku szkolnego ,nie chce odstawac od reszty tylko gadac z innymi,chcialabym sprawic pozytywne wrazenie i byc polubiana :) niestety jestem niezbyt wygadana i po prostu nie wiem co mam mowic a nie chce zamulac jak sierota. Pomozecie:)?

Gość nie smiala
jestem soba ale wtedy nic nie gadam bo po prostu nie lubię a tutaj musze sie zmusić... wszyscy się znają dlatego cała uwaga bedzie skupiona na mnie :/

Gość nie smiala
🖐️ podacie cos? :)

Gość nie smiala
up:)

Gość nie smiala
pomocy :P jak zaczynacie rozmowe , o czym najlepiej gadac a czego unikac z nowo poznanymi osobami?

Nie ma wyuczonych tekstów. Co mam Ci książeczkę spisać czy jak? Nie masz zainteresowań, skoro jesteś nowa nie chcesz niczego sie o szkole, mieście dowiedzieć? Nie wiem jak Wy sobie wyobrażacie, że z wkutymi na pamieć tekstami będziecie "fajni" No i lepiej być sobą a nie aktorzyć

Gość nie smiala
może nie to że nie mam ale przeszłam ciężki okres w zyciu , wiem że to nie jest usprawiedliwienie ale jezeli ktoś mial do czynienia z takim stanem to wie o czym mówie.a sama nie potrafie tego nazwac.. depresja to jedno a drugie nie wiem. czuje sie jak dopiero co bym sie urodziła.. jade na lekach i może do siebie "wróce" po kilku miesiącach a najważniejsze jest pierwsze wrażenie dlatego pytam..

Gość nie smiala
i nastawiam sie bardziej na to zeby poznac ludzi a nie szkołę.. wiadomo podpytam jacy sa nauczyciele itd ale nie bede o tym nie wiadomo ile rozmawiac.

Gość lola _lola
Pochwal się że masz raka

Akurat kumam o co chodzi Ale serio nie ma co się przejmować tym pierwszym spotkaniem, dużo zalezy od ludzi jak tępaki to cokolwiek zrobisz i tak będzie źle. A serio nie każdy musi Cię lubić (nawet lepiej jak by tak było) Uśmiech na twarz i jakoś pójdzie :) Nad pewnością siebie mozesz popracować przez miesiąc wakacji, mozesz ludzi nawet zaczepiać, a co :D A i jak nie umiesz się odpowiadac na docinki to pracuj by nie puszczać focha albo się nie zacinać itp Bo tu nie chodzi byś Ty im się przypodobać musiała, ale byś była pewną siebie dziewczyną :) A tak to na luzie, powinnaś mieć wyje­bane tak naprawdę