Gość greeeentea Napisano Sierpień 11, 2011 Byliśmy z moim chłopakiem i znajomymi nad jeziorem i wiadomo, że wszyscy trochę wypiliśmy. Położyliśmy się i wszystko było ok, całowaliśmy się, zrobiłam mu loda i od razu chciałam zaznaczyć, że wcześniej nie miałam z moim chłopakiem problemów w sprawach seksu, ale nie chciałam nic więcej oprócz pieszczot, wiadomo znajomi w drugim pokoju, ale z drugiej strony zachowywałam się prowokująco, zwłaszcza że lubię jak facet dominuje. On we mnie wszedł, miałam ochotę, ale nie chciałam tego robić w takich niekomfortowych warunkach i powiedziałam mu, żeby mnie zostawił i zostańmy przy pieszczotach, a on zostawił mnie to dopiero jak zaczęłam nalegać. Nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji. Nie wiem sama, co o tym myśleć. Narazie mu powiedziałam, ze nie ma mowy o jakimś nocowaniu u mnie i już sam się domyślił o co chodzi. Nie jestem dziewczyną, co daje się wykorzystywać przez chłopaków pod żadnym względem, ale już sama nie wiem co myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach