Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca, szukająca.

Czy Bóg was wysłuchał??

Polecane posty

Czy Bóg was wysłuchał gdy go o coś bardzo prosiliście? jak długo prosiliście? bo ja prosze i błagam i nic.

Gość Euzebina Zebata
Nie, wzielam sprawy w swoje rece i teraz mam kasy jak ludzi. A jak sie modlilas o 6 w lotto to w ogole nie sluchal :o

Gość Euzebina Zebata
lodu* co ja napisalam - ludzi, lol :D

Gość shdjjkkkk
Ja prosze od 4 lat i nic;/

Gość hm............................
MNie zawsze wysłuchuje:) Ale ja się modlę: Proszę o siłę. aby walczyć kiedy trzeba, proszę o dar pokory, aby schylić głowę, wtedy kiedy taka jest Jego wola i dar mądrości, aby odróżnić jedno od drugiego. Jak również proszę o to, żeby dał mi to czego potrzebuję, bo wiem, że nie zawsze to, czego pragnę, jest tym, czego naprawdę potrzebuje. I działa:)

Ale mi nie chodzi o pieniadze, calkiem o co innego prosze i prosze i nic.

Gość Euzebina Zebata
Moorland - no tak, ale jak chciala 6 to sie sporo modlilam - 10 razy dziennie, wiec naklad pracy proporcjonalny do tego, co chcialam otrzymac, a ten kt**s mnie nie wysluchal. Pewnie wolal wysluchac Jolki, ktora chciala miec wieksze piersi, albo Alicji, ktora chciala wreszcie dojsc :o

TAK. nie jestem osoba co niedziele biegająca do kościoła, ale wierze, ze ktoś mnie słucha... zreszta jak sie zcegos bardzo chce, tak bardzo bardzo...to nie wierze by sie nie spełniło. mowi sie niby ze wiara czyni cuda. moze cos w tym jest...

Gość lola _lola
Czekalam 3 miesiace.Nie sadzilam ze tak szybko zareaguje:)), rece mi juz opadaly i powiedzialam;Juz Cie o nic prosic nie bede bo wiem ze i tak mnie nie sluchasz, a jak slyszysz to i tak nic nie robisz, spojrz na mnie jak ja wygladam ,niedlugo chyba wyladuje przez to wszstko w psychiatryku, jestem silna ale juz nie daje rady, mecze sie,wez ten problem zabierz go ode mnie nie chce go oddaje go Tobie zrob z tym co zechcesz.Zaufam Ci! Trzy miesiace i zmiana o 360 stopni.A jednak sluchal:)

Gość shdjjkkkk
Ja od 4 lat błagam o faceta. I co? nic;/ widocznie lepiej dla mnie zostac stara zgryzliwa zgorzkniala stara panna ze swirem w glowie;/

Gość taka jedna mama 32
Tak, ale nigdy nie prosilam o pieniadze. One same przyszly z czasem kiedy inne prosby zostaly wysluchane.

Gość dywers
ja sie tylko raz pomodlilem, objawil mi swoje oblicze i pierdole juz niczego nie pragne od tego swiata, jak moglem byc taki glupi?? tyle czasu stracilem na niczym????

Bóg nas słucha... serio. Sluchajcie musi przeciez być ktoś kto to wsyztko ogarnia...ale moze czasem lepiej nie w tym czasie a innym cos otrzymać... moze to dla nas jest lepsze...ja wierze ze jak bede prosic to sie tak stanie, inaczej zwariowalabym juz od natloku mysli....