Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona12266

Chłopak i jego "koleżanki"

Polecane posty

Gość Zagubiona12266

Witam. jestem z chłopakiem od pół roku ostatnio dowiedziałam sie ze on całuje swoje koleżanki w policzek i przytula na powitanie. on uważna ze to normalne przecież. i nie chodzi o jedna czy dwie koleżanki tylko co najmniej 5 ;/ jestem wściekła i nawet zastanawiam sie czy nie odejść od niego. brzydzę sie tym ze przytulał i całował je a później mnie. to ja przesadzam czy on przesadził? ja już sama nie wiem :(

Gość Zagubiona12266
powiedzcie proszę co o tym sadzicie

Gość lustereczko5
PRZESADZASZ!!

Gość LittleMe
Zacznij się tak witać, np. z jego kolegami, zobaczysz jak zareaguje :D Odechce mu się całować inne ;)

Gość oczywiście, że tak. są przecie
niektórzy mają taki sposób na przywitanie się z bardzo dobrymi znajomymi płci żeńskiej, ja w tym nic dziwnego nie widzę. sama mam 3 bardzo dobrych kolegów którym daję buziaka na przywitanie i nikt nie doszukuje się w tym podtekstów. co innego gdyby im dawał buziaka w usta, ale w policzek? chillout ;)

LittleMe ma rację, zacznij się tak witać, np. z jego kolegami. A tak przy okazji to jesteś pewna, że koleś nie jest odmiennej orientacji? Jakoś faceta hetero nie mogę sobie wyobrazić tak witającego się. No może z rodziną... z koleżankami to trochę dziwne. Może to nie są tylko koleżanki?

Gość Zagubiona12266
twierdzi ze ta sa zwykle koleżanki ze szkoły i tyle-.- i ze jemu by to nie przeszkadzało;/ Chodzi o sam fakt ze codziennnie je widzi,przytula i wgl. rozumiem raz na jakis czas sie widziec ok. ale codziennie;/

Gość Zagubiona12266
jakoś nie koniecznie milo mi oglądać jak inne laski przytulają mojego chłopaka a tym bardziej całują go w policzek.

Gość ola ola nie z przedszkola
skoro ze szkoły to i tak je będzie widywał :) a Ty już tak nie spinaj pośladków - niektórzy po prostu tak się witają :)

Gość ooo olka o
kurcze zagubiona,jak ja widziałam taka akcje mojego,to mnie szlag trafiał,jak sie przytułal z nimi ddo zdjec,ktore odkryłam bo sam mi nie pokazał:(i jak z nimi pisał co tez odkryłam :(buziaczki i te sprawy

Gość Zagubiona12266
obiecał ze nie będzie ale nie wiem,nie sprawdzę. poza tym chodzi o sam fakt tylko znajome ze szkoły tak? to ciekawe jak z przyjaciółkami się wita;/ zresztą jest strasznym egoista i dla niego wszystko co jemu odpowiada jest ok i tak musi być.

Gość zła niedobra dziewczyna26
gdyby całował jedną koleżanką to byłby problem a jak wszystkie to spoko. Zacznij go wyśmiewać z tego powodu to się oduczy :p

Gość Zagubiona12266
no ja sie dowiedzialam na woodstocku. podeszy do nas w 5. i z kazda buziak w policzek i przytulenie. czulam sie jak bym dostala w ryj po prostu -.-

Autorko, "poza tym chodzi o sam fakt tylko znajome ze szkoły tak? to ciekawe jak z przyjaciółkami się wita" Zapewne tak samo... kwestia sposobu witania i nic więcej. Zgaduję że nie są to namiętne pocałunki w policzek (sic!) ani przytulanie z obmacywaniem zatem nie rób scen. "zresztą jest strasznym egoista i dla niego wszystko co jemu odpowiada jest ok i tak musi być." Teraz się nakręcasz. ... Jak nie przestaniesz to cokolwiek byśmy nie napisali nie będzie miało znaczenie bo i tak będziesz wiedziała swoje. Zatem wyluzuj.

Gość Zagubiona12266
nie to ze się nakręcam. po prostu przez 6 miesięcy nie miałam o tym pojęcia.mógł zapytać czy mi to przeszkadzało by czy nie. ale jak to facet "nie pomyślał" . naprawde to nie byl mily widok.