Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfgjfjfgxjxjhdfhdf

Z czym zjeść SCHANOWY zeby bylo w miare zdrowo??

Polecane posty

Gość jfgjfjfgxjxjhdfhdf

Jak powinno się łączyć posiłki? Bo słyszałam, że właśnie nie powinno się łączyć np. mięsa z ziemniakami i sosem, tylko np. makaron + warzywa. Mam ziemniaki i schabowego, to moge zjesc schabowego z warzywami, albo ziemniaki z warzywami ??:>

Gość Z frytkami i duzo
soli do tego

Gość Łukaniek
Hmm ciekawy artykuł , o zdrowym odżywianiu . Ja myślę , że sam w sobie schabowy jest dobry bez dodatków typu ziemniaki czy frytki . Ale jak już chcemy jakiś dodatek to proponuję sałatkę grecką . A jako do picia ( pod warunkiem że nie jesteśmy w pracy , ani że zaraz nie wsiadamy za kółko ) można się napić kieliszek dobrego czerwonego winka :D

Gość Łukaniek
Od siebie moge polecic wytrawnego Byka za 4,20 , :)

Gość Ludentorres
Mozesz laczyc, "nie laczenie" to skrajna glupota. Schabowy = tluszcz + bialko, ziemniaki = weglowodany = weglowodany + tluszcze = material energetyczny + bialko = budulcowy. A jak zjesz same weglowodany (makaron + warzywa) to podniesiesz sobie szybko poziom cukru we krwi, ktorego nadmiar zostanie zamieniony w tkanke tluszczowa. Zatem lacz, ale zwracaj uwage na kalorycznosc posilkow.

Gość jfgjfjfgxjxjhdfhdf
Nie musze chudnac, ale mam problemy z burczeniem brzucha i dlatego staram się zmienić troche odżywianie żeby chociaz minimalnie zlikwidowac problem. Samym schabowym się raczej nie najem na obiad :) chyba zjem właśnie schabowy i warzywa. Dziękuje za rady.

Gość jfgjfjfgxjxjhdfhdf
tak kolacje tez mam w planach, bo do 24 napewno bede głodna jak zjem o 15 obiad :P