Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro mam rdv

Jutro ide do kolezanki ktora urodzila dzidziusia

Polecane posty

Gość jutro mam rdv

tydzien temu i nie wiem co jej kupic. Spioszek, zabawke, slodycze dla mamy oj doradzcie dziewczyny co sprawia przyjemnosc mamie malucha

Gość jskdjnjksdnjksdfnkd
kup jej wibrator, a bachorkowi granat bez zawleczki

Gość kup jej pieluchy
dowiedz sie jakie :) zejdzie jej tego masa z pewnoscia sie ucieszy :)

Gość denverek xxx
jskdjnjksdnjksdfnkd dobre :-)

powiem ci, co ja bym chciała dostać. najchętniej to jakiś kocyk, ręcznik z kapturkiem, komplet pościeli do łóżeczka. mnóstwo tego idzie więc na pewno się przyda. jeśli coś z ubranek to w trochę większym rozmiarze, żeby mieć pewność że nie będzie za małe

może właśnie dobry ten pomysł by kupić coś dla mamy, bo dla maluszka to ona pewnie od wszystkich coś dostaje, a nie ma czasu pomyśleć o sobie :) Możesz jej kupić jakiś przyjemny kosmetyk typu balsam, czy wino które sobie wypijecie na rozluźnienie jak mały uśnie :D

Gość jutro mam rdv
Dziewczyny dzieki za rady ! Quis leget haec- to ona mnie zaprosila pusta palo! recznik z kapturkiem super pomysl ciekawe tylko gdzie ja znajde cos takiego? Kamilka - ta kolezanka jest bardzo zamozna wiec nie wiem co by jej sie podobalo jakko balsam chociaz pomysl tez fajny. Mysle ze kupie tez jej bukiet kwiatow i ten recznik z kapturkiem jak go znajde

Gość Jakub Szeląg
Powiedz jej, ze chcesz potrzymac bekarta na rekach, a potem zupelnym przypadkiem upusc go tak, zeby zaryl glowa o podloge :classic_cool:

Gość barbarastraiszend
ja sądzę, że dobrym pomysłem będzie kupno pampersów (można kupić fajne bukiety właśnie z nich). Dziecko dostaje mnóstwo ubranek, których nawet nie zdąży nałożyć bo wyrośnie. :)

Jakub Szeląg ty jesteś całkowicie pusty. Tylko ostatni kretyn tak może powiedzieć o dziecku. TY weż sie trzaśnij w głupi łeb

Gość mądrala nie wiadomo skąd
pieluchy,pieluchy,pieluchy!!!!:) chusteczki nawilżające, chusteczki nawilżające, chusteczki nawilżające!!! :) chusteczki higieniczne wyciagane z kartonika!!!:D

Gość kup pieluchy lub chusteczki
nawilzajace, bo tego idzie duzo i napewno jej sie przyda. Sama urodziłam 2 tyg tem dzidziusia i dostałam od znajomych paki pieluch:):):) poza tym mozeszkupic jakis ładny kocyk lub jakies ubranko:) ps. czekoladki dla mamy?? hmm nie wiem jak Twoja kolezanka ale ja po ciazy to chciałabym schudnac kilka kg. Chyba ze kolezanka jest super sexy mama:P

Gość polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciuszków i pieluch nigdy za wiele ale polecam kupić coś na 62-68 bo malutkie ubranka pewnie już ma i dla mamy też coś polecam żeby jej było miło bo po porodzie matka nagle jest strasznie olewana :) wiem z doświadcznia :) może jakić fajny kosmetyk ???

Gość jutro mam rdv
Jakub Szelag zebys ty tak zaryl lbem o podloge pustaku!

Gość Jakub Szeląg
mamusia17 wez spierrrdalaj glupia,pusta kurrwo 🖐️. Nazywasz kogos pustym, a sama w wieku 17 lat masz bekarta :D🖐️.

Gość śpiochy kup, bez jaj zeby
jeszcze mamuski liczyły na pościel do wózka :o drogie to jest i myślą ze jak urodzily to beda miały wszystko za darmo :o

Gość do tego palanta
Jakub Szeląg twoj rozum jest tak mały ze ciebie rzucajac o podloge mozna by bylo nawet nie pozalowac , bo po co komu taki tepak na ziemii i do towarzystwa.kto cie w ogole na komputer wpuscil i idziwie sie ze twoje 1 % rozwinietego mozgu pojeło co to jest klawiatura i do czego sluzy ...bękarcie

Gość Jakub Szeląg
sram mordą i jestem bękartem

pościel tzn poszewkę na kołdrę i poduszkę czy prześcieradło :O koszt od ok. 30 zł, jak się nie znasz to się tak nie bulwersuj

Gość nooooooo
bez przesady z tą pościelą za 30 zł, najtańsze badziewia, to już lepiej pampersy...

jeśli pampersy to lepiej się dowiedzieć jakiej firmy - dużo dzieci jest uczulonych na konkretną firmę