Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z 18stka...

Wielki dylemat;/. 18 stka tuż tuż a ja....

Polecane posty

Gość jak z 18stka...

Hej :). Za niespełna rok kończę 18 lat.Wcale nie ciesze sie z tego powodu :(. Jednak impreze wypadałoby wyprawić.. Zastanawiam się, jak? Nigdy nie chodzę na zadne imprezy, sama tez nie wyprawiałam. Nienawidze imprez ale 18 stkę trzeba jakoś uczcić... Zastanawiam sie jak? Nie mam wielu znajomych, przenosze sie do innej szkoly i jesli tam nie poznam to nie bede zapraszac byle kogo. Wyjdzie na to ze nie wyprawie... Duzo kasy na pewno nie bede miala a tyle co zarobię to może starczy raptem na jedzenie a gdzie reszta, chcialam wyprawic w jakiejs sali/lokalu niekoniecznie jakims drogim, chcialam cos taniego ale wtedy musialabym jedzenie sama zorganizowac. Chce zapamietac ten dzien jednak nie lubie ani nie umiem sie bawic. Moze jednak sie nie zmuszac? A co jesli za kilka lat bede zalowac? Jak wyglądala wasza 18stka?Za każdą odp bede wdzieczna:* pozdrawiam

Gość a nie lepiej np pójść
z kimś kogo lubisz, we dwójkę lub kilka osób, może np ktoś z rodziny, na jakiś dobry obiad, czy do teatru? skoro nie lubisz imprez i masz dla kogo, to po co??

Gość jak z 18stka...
Też o tym myślałam. Ale dajmy na to - jeśli okazałoby się że impreza była super to nie miałabym czego żałować.. tylko do tego trzeba mieć odpowiednich ludzi a znam ich zaledwie kilku.Wszyscy wyprawiają imprezy z tego co wiem.Nie chcialabym byc odludkiem. Ale nie o to calkowicie chodzi.Jestem kompletnie niezdecydowana.Jezeli nie wyprawie to pomysle nad czyms innym.A jezeli wyprawie to trzeba wczesniej sale zamawiac itd..

Gość jak z 18stka...
up

Moge zaproponować Ci tylko mój sposób spędzania 18-urodzin. Kupujesz 1 ltr wódki, 1 litr soku jagodowego. Chlejesz cały dzień, az nie usniesz. I juz. 18 skonczona ;D

Gość jak z 18stka...
hehe no to faktycznie udane urodziny miałeś ;D Jeśli nic nie wypali to zostanie mi tylko w/w 😭

Gość jak z 18stka...
podnoszę;) jak spędziliscie swoje 18 stki? opowiadajcie!:)